У горах Коста-Рики створили унікальний притулок з рідкісними породами собак (відео)

event 12:32 Понеділок 21 Вересня 2020 У СВІТІ

Territorio de Zaguates — це унікальний притулок для собак, розташований у мальовничому місці в горах Коста-Рики. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Він створений двома відданими любителями тварин. Сьогодні у цьому “собачому раю” проживає тисяча бродячих дворняг, почуваючись у безпеці та насолоджуючись свободою.

Цей притулок став всесвітньо відомим після того, як соціальні мережі облетіло відео, де сотні врятованих бездомних тварин разом зі своїми господарями гуляють гірськими стежками.

За винятком проведення гірських походів серед неймовірної природної краси, Terorio de Zaguates функціонує так само як і будь-який інший притулок для тварин.

Ветеринари притулку аналізують фізичні особливості кожної собаки, щоб визначити її породу. Потім їй дають ім’я із зазначенням походження, наприклад “Пухнастий пінчер-спанієль”, “Середньовічний тер’єр чихуахуа” тощо.

Для багатьох став несподіванкою той факт, що деякі із собак, що потрапили до притулку, є представниками унікальної породи, яка існує тільки в Коста-Риці. Після рекламної кампанії під девізом “Коли ви берете дворняжку, ви отримуєте собаку рідкісної породи” багато людей висловило бажання стати господарями цих бездомних собак, кожна з яких особлива і унікальна.

Джерело: сайт Велика Епоха

Читайте також: Дівчина родом з Рівненщини виграла національний конкурс краси у Португалії

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward