В Амстердамі перенесуть квартал червоних ліхтарів якомога далі від центру міста

event 11:31 Вівторок 02 Лютого 2021 У СВІТІ

Влада Амстердаму погодила рішення про закриття борделів у районі червоних ліхтарів і створення “еротичного центру” далеко від центру міста.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Пропозиція мера міста Фемке Халсеми закрити еротичні вітрини у вузьких провулках Амстердама була підтримана більшістю політичних партій.

Секс-працівницям з району червоних ліхтарів запропонують переїхати у спеціально побудований центр в іншому місці Амстердама, місце якого ще належить визначити.

Партії CDA і ChristenUnie давно прагнуть закриття борделів, і тепер їх підтримують партія прем’єр-міністра Марка Рютте, а також Лейбористська партія і Зелені.

Коментар: Йдеться про перезавантаження Амстердама як міста для відвідувачів“, – сказав Денніс Буткан з Лейбористської партії.

Пані-мер стверджує, що борделі повинні бути закриті, оскільки жінки, які працюють у цьому районі, стали туристичною пам’яткою, привертаючи до себе увагу.

Більшість членів міської ради погодилися з тим, що переїзд необхідний для зміни типу туристів, які приїжджатимуть до Амстердама.

Друга пропозиція заборонити туристам купувати канабіс у міських кафе поки не отримала підтримку через побоювання, що це призведе до незаконної торгівлі на вулицях.

Джерело: Українська правда

Читайте також: Сьогодні відзначають річницю з дня визволення Рівного

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward