НОВИНИ

У 2021 році в Україні планують відновити одразу 16 аеропортів

За програмою “Велике будівництво” до кінця року буде збудовано та відремонтовано 6,5 тисяч км доріг по всій Україні. Про це на форумі “Україна 30. Інфраструктура” заявив Президент Володимир Зеленський.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: В розробці знаходиться програма розвитку авіасполучення. За словами Володимира Зеленського, йдеться про аеропорти в 16 містах України, серед яких і Рівне. Не забудуть і про залізничне сполучення. Президент анонсував відкриття нових маршрутів “Інтерсіті”. 

Коментар: Наша мета, щоб залізничне сполучення між містами займало в українців максимум 3-4 години“, – сказав Володимир Зеленський.

Серед головних дорожніх проєктів Володимир Зеленський назвав будівництво об’їзної навколо Києва довжиною 150 км, а також траси М-30 довжиною 1400 км, яка стане найдовшою в країні і зв’яже Захід і Схід України. Цей проєкт приурочений до 30-ї річниці Незалежності.

Коментар: Не збираємося зупинятися в 2021 році. Наша мета – 4,5 тисяч кілометрів державних і 2 тисячі кілометрів місцевих доріг“, – підкреслив Президент.

Іншим стратегічним напрямком в галузі інфраструктури стане національна програма оновлення мостів. Глава держави нагадав, що в 2020 році було побудовано, оновлено і реконструйовано 216 мостів. В цьому році побудують і відновлять 245 мостів.

У Рівненській ОДА повідомили, що в області продовжать будівництво доріг за принципом маршрутизації. Зазначається, що у пріоритеті зробити шляхи до опорних шкіл, медичних і соціальних закладів, центральних транспортних артерій. Загалом планується реконструювати 37,5 км доріг та 112 метрів покриття на мостах.

Джерело: сайт РОДА

Читайте також: Мінцифри створить англомовну версію Дії

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

40 хв. ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

1 годину ago

На Вінниччині директора школи підозрюють у побитті 13-річної дитини

У четвер, 16 травня, поліція отримала повідомлення про те, що директор одного із навчальних закладів…

2 години ago

У Рівному жінка у маршрутці самостійно затримала крадія

16 травня до поліції надійшло повідомлення від 32-річної рівнянки, що із її наплічника в маршрутному…

2 години ago

Збільшення пенсій у червні: кому чекати підвищення виплат на майже 600 гривень

Індексації пенсійних виплат у червні не буде. Попри це, пенсії в декого все ж зростуть,…

3 години ago

Як зробити так, щоб у будинку приємно пахло: 10 найкращих способів

Аромати відіграють ключове значення у нашому житті. Вони можуть надихати, заспокоювати та створювати особливу атмосферу.…

3 години ago