НОВИНИ

У 2020 році дороги Рівненщини відновлювали за принципом маршрутизації

Цьогоріч на Рівненщині відновили майже 90 кілометрів місцевих доріг. Будівництво та реконструкція автошляхів в населених пунктах області відбувалась за принципом маршрутизації.

Детальніше про це розповідає Час-Дій. 

Деталі: Про результати відбудови дорожньої інфраструктури області у 2020 році розповіла під час онлайн брифінгу заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Коментар: У 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим спрямовано понад 556 мільйонів гривень. Кошти виділені на будівництво 47 ділянок загальною протяжністю понад 91 кілометр. На сьогодні майже 90 кілометрів вже введено в експлуатацію. Лише дві дороги та один міст є перехідними, тобто будуть добудовані на початку наступного року, оскільки відбулось коригування проектно-кошторисної документації“, – зазначила Людмила Шатковська.

У 2020 році будівництво доріг відбувалося за принципом маршрутизації, додала Людмила Шатковська. У пріоритеті були шляхи, які пролягали до об’єктів соціальної сфери, зокрема, шкіл, лікарень та туристичних об’єктів.

Як приклад, під’їздна дорога до Кам’янського ліцею у Березнівському районі. Місцеві жителі вже й не сподівалися на відбудову 9,5 км.

Також відбувся капітальний ремонт 7-ми кілометрової ділянки до туристичної перлини “Базальтові стовпи”, що на Костопільщині. Через поганий стан автошляху до геологічної пам’ятки природи місцевого значення доїхати було дуже складно. Окрім того, дорога пролягає до опорної школи та місцевої амбулаторії.

Коментар: Загалом якісні дороги суттєво пожвавлюють економічне життя, полегшують доступ до ресурсів, прискорюють рух товарів та зменшують “транспортну” складову в їхній вартості. А також посилюють соціальні та культурні контакти. Тому ми працюємо в цьому напрямку і в нас є вже реальний результат“, – підсумувала Людмила Шатковська.

Джерело: сайт РОДА

Читайте також: Українські солодощі з’являться на полицях 18 країн світу

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму – джерело

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого…

15 секунд ago

У Чернігові стався вибух у приміщенні банку (ФОТО)

Сьогодні близько 4-ї ранку у центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку. Про це повідомляє…

25 секунд ago

Україну затягне дощами: синоптики розповіли, якою буде погода цього тижня

Новий тиждень в Україні розпочнеться з підвищення температури повітря – у всіх регіонах України синоптики…

42 хв. ago

Хто більше мерзне – жінки чи чоловіки: неочікувані результати досліджування

Багато хто вважає, що жінки більш чутливі до низьких температур і схильні мерзнути навіть за…

11 години ago

Торт без випічки: легкий рецепт за 15 хвилин

Торт без випічки. Часу на приготування потрібно 15 хвилин. Назва повністю відповідає, тому що зіпсувати…

13 години ago

Неконтрольований потяг до їжі: учені виявили несподіваний фактор, який на це впливає

В людей, які відчувають себе самотніми, виявили зміни в нейронних реакціях мозку. Це може пояснити,…

14 години ago