“Цього року без Альп”: усі гірськолижні курорти Європи хочуть закрити

event 22:22 Четвер 26 Листопадаа 2020 У СВІТІ

Уряд Німеччини планує домогтися закриття всіх гірськолижних курортів в Європі. За такою ініціативою виступає канцлерка Ангела Меркель, а причина – пандемія коронавірусу.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Втім, такого рішення важко буде домогтися через позицію Австрії, яка виступає різко проти такого рішення.

Коментар: Ми постараємося узгодити з європейськими країнами закриття всіх гірськолижних курортів. На жаль, це не буде легко через позицію Австрії, але ми постараємося це зробити“, – заявила Ангела Меркель під час виступу в Бундестазі.

Крім того, канцлерка закликала німців “розвіяти надії” на зимову відпустку. Мовляв, будь-які контакти потрібно зводити до мінімуму, навіть перед Різдвом – сімейним святом.

Коментар:Охорону здоров’я не можна протиставляти економіці. Наша мета – знизити кількість інфікувань настільки, щоб органи охорони здоров’я могли зрозуміти й знову розірвати ланцюги заражень“, – розповіла канцлерка.

Нагадаємо, у Німеччині з початку листопада ввели суворі обмеження – закрили музеї, театри, спортзали й басейни. Також тоді заборонили роботу барів і ресторанів – їжу можна купити лише на виніс.

Канцлерка Ангела Меркель виступала за те, щоб запровадити більш жорсткі обмеження в усій Європі. Зокрема, вона пропонувала обмежити кількість осіб, які можуть відвідувати магазини, а також запровадити додаткові обмеження в школах.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Як Європа повертатиме туристів: оприлюднили план

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward