НОВИНИ

Трьом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня – астрологи

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким дуже пощастить цього тижня. Зірки допоможуть їм у всіх сферах життєдіяльності, пише уніан.

 УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Цей тиждень буде максимально вдалим для любовних справ. Одиноким Овнам зірки обіцяють удачу і зустріч з новою людиною. Можливо, ця людина стане для вас надійним партнером і вірним супутником по життю. А ось сімейні представники цього зодіакального сузір’я зможуть зважитися на більш серйозний крок. Якщо ви давно хотіли завести дитину, то цей тиждень буде найсприятливішим.

Лев

У період з 15 по 21 серпня Леви зможуть здійснити свої мрії. Але щоб у вас все вийшло, не можна сидіти, склавши руки. Середина серпня обіцяє вам удачу і в справах, і в особистому житті. Що стосується роботи, то вам потрібно натиснути на газ. Можлива розмова з керівництвом про підвищення заробітної плати. Якщо говорити про кохання, то ви будете купатися в щасті, радості і ніжності. Ваша друга половинка готує вам приємний сюрприз. 

Читайте також: Прикмети на 17 серпня: народне свято, традиції і заборони дня

Стрілець

Астрологи рекомендують вам зайнятися новою справою, яка принесе вам успіх. Експерти впевнені, що ви зможете вирватися на новий рівень і заробітку, і професіоналізму. Для цього вам потрібно не побоятися ризикнути. Також цей тиждень буде сприятливим для спілкування з родичами і дітьми. Є шанс, що ви зустрінете свою другу половинку.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Фальшиві діагнози для ухилянтів за $3000: у Києві судитимуть 10 лікарів

Київська міська прокуратура передала до суду обвинувальний акт відносно злочинної групи із 10 лікарів, серед…

11 хв. ago

Синоптик здивував прогнозом на травень: якої погоди чекати українцям

Травень 2024 в Україні почнеться з прохолодної та сухої погоди, місцями навіть відзначатимуться заморозки. Більш…

16 хв. ago

Страсна п’ятниця у 2024 році: що не можна робити цього дня

Страсна п'ятниця - день скорботи для християн. Саме в п'ятницю після довгих мук помер Спаситель,…

20 хв. ago

В Україну йде сильне похолодання: температура впаде до -3°

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання.  Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича.…

29 хв. ago

У двох областях України викрили підпільні фабрики з пошиття підробок брендового одягу

Детективи Бюро економічної безпеки України викрили масштабне підпільне виробництво взуття та одягу відомих міжнародних брендів. …

41 хв. ago

На Рівненщині у комунальному закладі виявили порушення прав людини

У відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання комунального закладу «Турбота» Демидівської селищної ради…

59 хв. ago