ТОП-5 корисних функцій Viber, про які ви могли не знати

event 16:16 Четвер 04 Червня 2020 ПОДІЇ

В мережі з’явилася підбірка з пяти необхідних функцій Viber, про які ви могли не знати.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Viber – найпопулярніший месенджер в Україні, ним користуються 96% українців. що мають смартфон. Щомісяця з його допомогою українці надсилають понад 11 мільйонів повідомлень і здійснюють близько 5 мільйонів дзвінків. 

Але чи використовуємо ми усі його функції?

Мої нотатки.

З її допомогою можна складати плани та списки справ, а також зберігати фото, відео. Їх можна знайти в окремому чаті Viber. Нотатки зручно переглядати не тільки через телефон, але і на комп’ютері, оскільки вони синхронізуються на всіх пристроях користувача.

Групові дзвінки.

Нещодавно Viber розширив можливу кількість учасників групових аудіодзвінків до 20 осіб через потребу користувачів постійно підтримувати контакт один з одним у будь-якій точці світу.

Місцевий номер.

За допомогою Viber можна завести власний локальний номер в будь-якій країні світу. Функція дає змогу забронювати номер телефону за кордоном. Так інші абоненти, які проживають в тій місцевості, зможуть дзвонити та писати вам за місцевими тарифами.

Moneytou.

У грудні минулого року Україна стала другою країною у світі, де Moneytou став доступним. Це спільна розробка Viber і Mastercard, за допомогою якої будь-який користувач може надсилати гроші всередині чату додатку без необхідності вводити дані одержувача. Вистачить лише того, щоб він був у списку контактів.

Viber Out.

Хоч Viber і найпопулярніший месенджер в країні, все одно залишилися ті, у кого він не встановлений. Але з ними також можна залишатися на зв’язку через додаток за допомогою послуги Viber Out. Вона дає змогу дзвонити в будь-яку країну світу на будь-який номер без страху, що на зворотному боці не встановлений Viber. Дзвінок обов’язково дійде до адресата без втрати якості зв’язку та звуку.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Сьогодні Приват24 перестав працювати

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward