НОВИНИ

Тільки три знаки Зодіаку будуть найщасливішими в червні 2022 – астрологи

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в червні 2022 року зможуть здійснити всі свої мрії і досягти поставлених цілей. Везіння у всьому буде їх супроводжувати, пише Уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Тілець

Ще з кінця весни у Тільців починається сприятливий період у фінансовому плані. Влітку вони зможуть значно збільшити свій дохід. Висока ймовірність того, що Тільців у цей період осяє геніальна думка, яку вони потім зможуть монетизувати. В цілому кінець весни-початок літа – це період фінансового успіху у представника цього зодіакального сузір’я.

Лев

Доля подарує Левам можливість здійснити свої мрії. Якщо ви давно мріяли про переїзд, то настав час здійснити це. Хотіли в подорож – вперед. Планували змінити роботу – дерзайте. Все, за що б ви не взялися, вам буде вдаватися. Удача буде супроводжувати вас на кожному кроці.

Скорпіон

Для Скорпіонів настає сприятливий період у плані романтичних стосунків. Самотні Скорпіони зможуть зустріти свою другу половинку. Деякі з них можуть розглянути потенційного партнера серед старих знайомих. А ось одружені представники цього зодіакального сузір’я зможуть зміцнити стосунки зі своєю другою половинкою.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

В Україну прийшло “бабине літо”: прогноз синоптика

В Україні починається "бабине літо". Про це розказала синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха, пише уніан.…

12 години ago

У Дніпрі водій збив жінку з дитиною на переході та втік з місця ДТП

У Дніпрі водій збив жінку з дитиною на переході і поїхав з місця ДТП. Правоохоронцям…

13 години ago

Зварювальник на Закарпатті вирізав дірку у мості та втік через неї до Угорщини, — ЗМІ

Під час ремонту мосту на Закарпатті зварювальник вирізав дірку у мості, і таким чином він…

13 години ago

На Одещині співробітник районного ТЦК змінював інформацію в реєстрі «Оберіг»

Співробітники ДБР викрили старшого солдата Малиновського РТЦК та СП Одеси, який за гроші вносив неправдиву…

14 години ago

Україна створить реєстр постраждалих дітей від російської агресії

Верховна Рада ухвалила закон «Про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії…

14 години ago

Полімерні зернові рукави – ефективний інструмент зберігання зернових культур

Технологія зберігання зерна у спеціальних полімерних рукавах передбачає створення спеціального бар'єру, щоб протидіяти впливу відкритого…

14 години ago