Терміново: бойовики на Донбасі обстріляли місію ОБСЄ

event 15:40 Субота 20 Червня 2020 ПОДІЇ

Бойовики продовжують грубо порушувати визначені Мінськими домовленостями лінії відведення важкого озброєння.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Російська Федерація не дотримується мінських домовленостей, перешкоджає представникам СММ (Спеціальна моніторингова місія) ОБСЄ проводити свою місію та приховує озброєння. Окрім того, ворог продовжує цілеспрямовано обстрілювати БПЛА СММ ОБСЄ зі стрілецької зброї. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС. 

В штабі ООС зазначають, що  окупаційні війська навмисно перешкоджають виконанню представниками СММ ОБСЄ мандату Місії та систематично відмовляють патрулям міжнародної організації у доступі до непідконтрольних урядові України територій. 

Відтак, з початку поточного тижня патруль СММ ОБСЄ, зафіксував на непідконтрольній урядові України території, у місті Донецьк, самохідні гаубиці, буксирувані гаубиці, бойові броньовані машини.

Незважаючи на досягнуті домовленості, ворог і далі продовжує цілеспрямовано обстрілювати БПЛА СММ ОБСЄ зі стрілецької зброї. Мета російських найманців очевидна — зірвати заплановані польоти і приховати озброєння та військову техніку, яка розміщена в безпосередній близькості до лінії зіткнення. 

Джерело: сайт Главком 

Читайте також: Пандемія вступає в нову небезпечну фазу: чим це загрожує?

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward