НОВИНИ

“Тепер з QR-кодами”: у Рівному встановили туристичну карту області (відео)

У 2017 році рівненська ГО “Час-Дій” встановила у центрі міста спеціальну туристично-інформаційну карту області. Проте, за останні три роки вона застаріла і втратила свій зовнішній вигляд.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Тому активісти вирішили оновити мапу та модернізувати її. Тепер на ній є спеціальні QR-коди, завдяки яким туристи можуть “подорожувати” по унікальних місцях Рівненщини у своєму смартфоні. 

Коментар: Ми, разом з Обласною державною адміністрацією, вирішили внести зміни в інформаційну карту міста. Тепер на карті є спеціальні QR-коди, щоб як і гості Рівного, так і самі містяни могли дізнатися більше про улюблені туристичні місця“, – коментує співкерівник ГО “Час-Дій” Фаді Кхатер.

На карті знаходяться основні туристичні об’єкти області: Тунель Кохання, Тараканівський форт, Дубенський замок, Острозький замок, Культурно-археологічний центр Пересопниця, Базальтові стовпи, Губківський замок, поле Берестецької битви та місто Корець.

Місцеві жителі позитивно відгукуються про оновлену карту Рівненщини.

Коментар: Якщо туристи захочуть відвідати наше місто та будуть проходити повз мапу, вони дуже легко зможуть віднайти визначні місця та відвідати їх, як в реальному житті, так і онлайн“, – коментує мешканка Рівного Софія.

Читайте також: “Екологічний офіс”: архітектори створили незвичну будівлю для офісних працівників (фото)

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

У Києві чоловік викликав поліцію, бо забув, де припаркувався

У Голосіївському районі Києва поліція прибула на виклик щодо нібито викрадення машини. Проте автівку знайшли…

27 хв. ago

У Рівному затримали чоловіка, який прийшов в церкву та погрожував револьвером священнику

За фактом хуліганства у Рівному розпочато досудове розслідування. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.…

55 хв. ago

На Хмельниччині чоловік зґвалтував свою неповнолітню доньку

Мешканця Шепетівського району Хмельницькій області судитимуть за зґвалтування власної малолітньої доньки. Зловмиснику загрожує до 15…

56 хв. ago

В Україні різко подорожчала земля: скільки тепер коштує гектар

В Україні відчутно здорожчала земля сільгосппризначення. Так, за підсумками першого кварталу 2024 року (січень-березень), капіталізація…

1 годину ago

Названо знаки Зодіаку, які стануть набагато щасливішими у травні: хто вони

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя налагодиться вже в травні цього року. Це буде…

1 годину ago

За кордон за 2,5 млн грн: на Буковині викрили нову схему для ухилянтів

Правоохоронці перекрили у Чернівецькій області черговий канал переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон.  Про це повідомляє…

1 годину ago