НОВИНИ

Температура опуститься до -10°: прогноз погоди на вихідні

У найближчі вихідні, 4 і 5 лютого, в Україні очікується різке похолодання. Нічні морози місцями посиляться до -5…-10 градусів, а вдень температура триматиметься від -4 до +1, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Разом з похолоданням очікується сніг, який буде на заході, півночі і в деяких центральних областях, а в неділю – ще й місцями на півдні країни.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -4°, вдень -2°. У неділю вночі очікується -5°, а вдень -4°, хмарно з проясненнями.

У Львові в суботу вночі -6°, вдень 0°, невелика хмарність, сніг. У неділю вночі -7°, вдень -4°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі -4°, вдень -2°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю – невелика хмарність, вночі -6°, вдень -4°, сніг.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря -4°…-2°, сніг. У неділю температура буде -6°…-4°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, температура вночі -2°, вдень +1°, мокрий сніг. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, -3°…-2°, сніг.

У Харкові в суботу температура вночі складе -2°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -4°…+1°, похмуро, суцільна хмарність.

Читайте також: Якою буде погода в Україні у лютому: прогноз синоптика

У Дніпрі в суботу – невелика хмарність, температура вночі -2°, вдень 0°, сніг. У неділю температура становитиме -3°…-1°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу-невелика хмарність, -2°…+2°. У неділю – похмуро, мокрий сніг, -1°…+1°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує практично безхмарна погода, температура вночі -1°, вдень +2°. У неділю вночі очікується -3°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, невеликий сніг з дощем. Температура вночі -3°, вдень +3°. У неділю буде похмуро, вночі -5°, вдень +2°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -3°, вдень +1°. У неділю – похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -4°, вдень +2°.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

В Україні розпочали серійне виробництво FPV-дронів із самонаведенням

Один з найбільших виробників дронів в Україні Vyriy Drone почав серійно виробляти FPV-дрони із самонаведенням. …

23 хв. ago

Які підроблені продукти ми купуємо в магазині щодня та як їх відрізнити від справжніх

Так, шахраї не стоять на місці і постійно вдосконалюють свої методи, щоб обдурити споживачів і…

43 хв. ago

У Рівному жінка вкрала сумку, в якій було 100 тисяч гривень

15 травня до поліції надійшло повідомлення 42-річної підприємиці, що із її торговельного кіоску на вулиці…

60 хв. ago

Рівненщина у жалобі: у різних куточках області попрощалися з шістьма Героями

Рівненщина попрощалася з Героями: Петром Магрелом з Сарненської громади, Ігорем Бозинчуком – з Шпанівської, Володимиром…

1 годину ago

Половина росіян за переговори з Україною, але повертати території не хочуть – опитування “Левада-Центру”

Половина опитаних росіян вважають, що з Україною треба розпочинати переговори. Але лише третина готова повернути…

1 годину ago

Швидкий та пухкий шоколадний пиріг на молоці: простий рецепт

Можна говорити багато про випічку, але в пріоритеті завжди будуть рецепти швидкого приготування. І запропонований…

2 години ago