НОВИНИ

Синоптики розповіли, якою цього тижня буде погода в Україні

Новий тиждень принесе в Україну багато дощів і спекотну погоду. Спеки в +37° вже не буде, проте без панамок не обійтися.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: У понеділок, 28 червня, частина України заллє дощами. Опади очікуються на півночі, сході та півдні країни, а також у деяких центральних областях. У Донецькій і Дніпропетровській областях можливі грози. Температура опуститься до +25°…+27°, у східних та південних областях – до +30°.

У вівторок, 29 червня, дощі ще більше змістяться на схід країни. Опади очікуються лише на крайніх півночі та півдні України, а також у Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Спека почне повертатися, +27°…+29°.

У середу, 30 червня, погода в Україні обіцяє бути спекотним і майже без опадів. Невеликі дощі очікуються в Сумській, Харківській та Донецькій областях, а також у Криму. Температура до +30°.

У четвер, 1 липня, невеликі дощі очікуються практично по всій Україні. Опадів не буде лише в деяких північних областях і на півдні країни. Температура вдень +26°…+30°.

У п’ятницю, 2 липня, дощі знову накриють практично всю Україну. Сухо буде лише Волинській, Львівській, Київській та Луганській областях. Температура до +29°.

На вихідних дощі почнуть залишати Україну. У суботу сухо буде у Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській та Житомирській областях. А в неділю до “сухих” областей додадуться Чернігівська, Вінницька, Хмельницька, Миколаївська та Одеська. Температура +26°…+28°.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Якою буде погода в липні: прогноз синоптиків

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Чим підживити моркву: дієве добриво

Морква, як і кожна посаджена городня культура, потребує підживлення. І це не обов’язково можуть бути…

14 хв. ago

Гороскоп на 17 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього…

35 хв. ago

У Києві під час сварки чоловік завдав братові кілька ножових поранень

У Оболонському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка за вбивство свого брата, пише судово-юридична газета.  Поліція…

54 хв. ago

На Волині чоловіка судили за домашнє насильство над дружиною

Суд визнав жителя селища Люблинець Ковельського району винним у вчиненні домашнього насильства над дружиною. Про…

1 годину ago

Народне свято 17 травня: шість головних заборон цього дня

Православна церква України 17 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола від 70-ти Адроника і…

13 години ago

Загальна мобілізація: чи вважається кинута в поштову скриньку повістка врученою

У Міноборони розповіли, чи вважається кинута в поштову скриньку повістка врученою. Речник Міністерства оборони України…

14 години ago