НОВИНИ

Синоптики розповіли, якою буде погода до кінця року

Погода до кінця 2020 року не буде такою теплою, як у минулому році. Народні синоптики попереджають про морози у день святого Миколая, 19 грудня, та дощі у новорічну ніч.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань. До кінця листопада температура повітря тричі буде мінусовою. Морози очікуються 19 – 20 листопада, 24 – 25 листопада і 28 – 29 листопада.

Водночас, за словами синоптика, у листопаді будуть дні відносного потепління. Зокрема, впродовж 21 – 23 листопада та 25 – 27 листопада температура повітря підніметься до +2…+4 градусів.

Погода у грудні

Перші 7 днів грудня будуть теплими. Температура повітря, за даними Горбаня, прогріється до +4…+5 градусів. Водночас 6 грудня випаде сніг з дощем.

Упродовж 8 – 14 грудня в Україні буде морозно. Стовпчик термометра опуститься до -9…-11 градусів. Крім того, синоптик попередив про можливий сніг 8 і 11 грудня.

З 14 до 17 грудня у нашу країну знову прийде потепління. Повітря прогріється до +4…+5 градусів. У 15 день першого зимового місяця можливий сніг з дощем, а у 17 – дощ.

Тривалий морозний період прогнозують впродовж 18 – 28 грудня. Температура повітря опускатиметься до -10…-13 градусів. Також можливий снігопад. Тому у день святого Миколая в Україні буде справжня зима – мороз і сніг.

Однак за кілька днів до Нового року почнеться відлига. Синоптики попереджають про плюсову температуру повітря та дощ 29 – 31 грудня.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Сьогодні в Україні очікуються морози, в одній з областей – сильні снігопади: прогноз синоптика

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Рівненщині у комунальному закладі виявили порушення прав людини

У відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання комунального закладу «Турбота» Демидівської селищної ради…

17 хв. ago

Міноборони назвало розмір зарплат військових та винагород за знищену техніку окупантів

Військовослужбовець, який воює безпосередньо на лінії зіткнення, отримуватиме 20,1 тис. грн основного грошового забезпечення, плюс…

2 години ago

Любовний гороскоп на травень 2024 року: Розширене тлумачення

Травень 2024 року буде місяцем контрастів та емоційних змін для всіх знаків зодіаку. Очікуйте на…

2 години ago

Перерахунок пенсій у травні: у кого з пенсіонерів зростуть виплати

На частину пенсіонерів у травні чекає перерахунок виплат. Пенсії зростуть для людей, старших за 70…

2 години ago

У Польщі відповіли, за яких умов депортуватимуть українців

Рішення про повернення Україні чоловіків призовного віку з-за кордону має ухвалюватися на рівні Євросоюзу.  Про…

3 години ago

У Рівному внаслідок ДТП травмувався пенсіонер

У Рівному в ДТП травмувався велосипедист. Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини. Автопригода сталася…

3 години ago