Синоптики дали детальний прогноз погоди в Україні на тиждень

event 15:02 Понеділок 14 Грудня 2020 ПОДІЇ

Цього тижня в Україні очікується досить тепла зимова погода без різких температурних стрибків.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Опади, які почнуться в понеділок, до вівторка вже майже припиняться, і до суботи в Україні буде сухо. На вихідних північ і частина центральних регіонів торкнеться снігопад, а у Вінниці піде дощ. Температура вдень впаде до -2°. У неділю погода знову вирівняється.

У понеділок, 14 грудня, в Україні очікується похмура погода. Місцями пройдуть дощі, в деяких областях – посиляться до злив. Сонце визирне тільки в Запорізькій і Дніпропетровській областях. Температура буде вище 0° за винятком Харкова і Сум – тут очікується легкий мороз.

У вівторок дощі практично припиняться і в Україні визирне сонце. На Сумщині, Полтавщині та в Дніпрі очікується сніг, а в Запоріжжі можливий дощ.

У середу опади повністю відступлять, але температура залишиться у колишніх значеннях: нижче нуля на Сумщині та Харківщині, а на решті території – до +3°.

У четвер очікується таким же сухим і хмарним, як середа. Сонця стане трохи більше: воно порадує жителів західних і східних регіонів.

У п’ятницю температура почне зростати. Вдень вже не залишиться “мінусових” значень. Максимально тепло буде у Чернівцях: тут стовпчики термометрів піднімуться до +5°, що на три градуси тепліше, ніж у Криму.

У суботу в Україні знову похолодає. Північ і частину центральних регіонів торкнеться снігопад, а у Вінниці піде дощ. Температура вдень впаде до -2°.

У неділю на українців чекає хмарна погода. Сонце порадує тільки туманний Львів. Опадів не очікується.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Де насправді знаходиться географічний центр Європи

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward