“Силою затягнули назад”: на Рівненщині копи врятували чоловіка, який намагався пригнути з мосту (відео)

event 14:22 П’ятниця 06 Березня 2020 ПОДІЇ

“Людина збирається стрибнути з мосту!” — таке повідомлення патрульні Вадим Кардаш та Олександр Шевчишин, отримали вчора близько 18-ї години у місті Сарни й негайно вирушили на місце події — пішохідний міст над колією.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Деталі:  Інспектори застали чоловіка в той момент, коли він уже перекинув обидві ноги й зібрався стрибати з висоти близько 20 метрів. 

"Все набридло, хочу до батька!" — так пояснив свій вчинок сарненець, якого рятували патрульні від необдуманого крокуВадим Кардаш та Олександр Шевчишин запам'ятають цю свою зміну надовго. "Людина збирається стрибнути з мосту!" — таке повідомлення вони отримали вчора близько 18-ї години й негайно вирушили на місце події — пішохідний міст над колією. Інспектори застали чоловіка в той момент, коли він уже перекинув обидві ноги й зібрався стрибати з висоти близько 20 метрів. В останню хвилину патрульні втягнули чоловіка назад на міст.Чоловік був дуже схвильованим, постійно повторював про свій намір покінчити з життям. Вранці він вже викликав поліцію через конфлікт та писав заяву на знайомих йому сарненців через побиття. Тепер же 38-річний чоловік стверджував, що не бачить іншого сенсу розв'язання своїх проблем.Патрульні доправили громадянина в лікарню, повідомили його матір. Освідування показало, що він був тверезим. Згодом, коли чоловік вже прийшов до тями й заспокоївся, він подякував поліцейським за врятоване життя.Але найщирішими були слова подяки його матері.Пишаємось нашими патрульними!Патрульна поліція Рівненської області

Опубликовано Патрульна поліція України Пятница, 6 марта 2020 г.

В останню хвилину патрульні втягнули чоловіка назад на міст.

Чоловік був дуже схвильованим, постійно повторював про свій намір покінчити з життям. Вранці він вже викликав поліцію через конфлікт та писав заяву на знайомих йому сарненців через побиття. Тепер же 38-річний чоловік стверджував, що не бачить іншого сенсу розв’язання своїх проблем.

Патрульні доправили громадянина в лікарню, повідомили його матір. Освідування показало, що він був тверезим. Згодом, коли чоловік вже прийшов до тями й заспокоївся, він подякував поліцейським за врятоване життя.

Джерело: Патрульна поліція України

Читайте також: “Бойова дівчина”: рівнянка самостійно повернула викрадені речі

Автор:
Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward