НОВИНИ

Стрільцям – відпочинок, а Ракам – час клопіткої праці: гороскоп на 4 квітня для всіх знаків Зодіаку

В цей день не відмовляйте тим, хто звернеться до вас за порадою: так вже складеться, що ви зможете подивитися на життєву ситуацію об’єктивно, а тому зможете дати правильну пораду.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Гороскоп на 4 квітня для Тельців

День не підходить для активних дій — їх краще перенести на інший час, а сьогодні — запланувати тактику і стратегію, які незабаром допоможуть вам досягти поставленої мети.

Гороскоп на 4 квітня для Близнюки

Тим, хто хоче виконати все заплановане на цей день, важливо не відволікатися на дрібниці, які — як нібито спеціально! — будуть притягувати до себе всю вашу увагу.

Гороскоп на 4 квітня для Раків

Присвятіть цей день роботі над складним і трудомістким проєктом, а справи, які цілком можуть почекати, перенесіть на інший день — ви обов’язково повернетеся до них, коли трохи звільнитеся.

Гороскоп на 4 квітня для Левів

На роботі не варто братися за нові проєкти, якщо не підтягнувши старі “хвости”: вони будуть весь час гальмувати рух вперед і, врешті-решт, поставлять хрест на всіх ваших планах.

Гороскоп на 4 квітня для Дів

З великою увагою слід поставитися до нових фактів, які стануть вам відомі цього дня, — деякі з них можуть стати в пригоді в розв’язанні завдань як професійного, так і особистого характеру.

Гороскоп на 4 квітня для Терезів

Будьте уважні до будь-якої інформації, яка надійде до вас в цей час, — серед пліток і пересудів, які можна пропустити повз вуха, трапляться важливі саме для вас факти.

Гороскоп на 4 квітня для Скорпіонів

Протягом дня вам доведеться займатися не стільки вирішенням власних питань, скільки проблемами інших людей, в цей день ви успішно зможете допомогти багатьом.

Гороскоп на 4 квітня для Стрільців

Дізнавшись таємницю іншої людини, розказану нею в пориві відвертості, постарайтеся відразу забути про неї, щоб навіть часом не проговоритися — наслідки можуть виявитися неприємними не тільки для неї, а й для вас.

Гороскоп на 4 квітня для Козерогів

Цього дня знайти відповідь на запитання, що цікавлять вас, не складе особливих труднощів: так, співрозмовники стануть заводити розмову на цікаву для вас тему, а сайти, які відкриваються вами — містити потрібний контент.

Гороскоп на 4 квітня для Водоліїв

Не варто братися за серйозні проєкти — цього дня для їх здійснення вам не вистачить енергії, тому краще зосередитися на дрібних справах, які не потребують особливої напруженості і великої кількості сил.

Гороскоп на 4 квітня для Риб

Якщо у вас є досвід, яким можна поділитися, зробіть це сьогодні: заплануйте на цей день читання лекції або проведення тренінгу — ваш досвід і пов’язані з ним поради стануть в нагоді іншим.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Сезонні продукти квітня: чим краще харчуватися весною

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Петро Порошенко просить Німеччину припинити фінансувати чоловіків з України

П’ятий президент України Петро Порошенко закликав німецьку владу Німеччини припинити фінансувати українських чоловіків мобілізаційного віку,…

18 хв. ago

Продавив москітну сітку й випав із вікна четвертого поверху: на Рівненщині загинув трирічний хлопчик

На Рівненщині загинув трирічний хлопчик. Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини. Про подію до…

38 хв. ago

На Львівщині судили жінку з інвалідністю за фіктивний шлюб з ухилянтом

На Львівщині суд виніс вирок уродженці Полтавщини, яка є особою з інвалідністю 3 групи, за…

47 хв. ago

Два роки фонду “Жнива Перемоги”: на шляху до продовольчої безпеки України

2022 рік став для України не лише роком героїчного спротиву російському вторгненню, але й роком…

2 години ago

Верховна Рада звільнила міністра інфраструктури Олександра Кубракова

У четвер, 9 травня, депутати Верховної Ради України звільнили з посади міністра розвитку громад, територій…

3 години ago

На Львівщині судили чоловіка, який придбав у США зброю та відправив його поштою в Україну

На Львівщині суд визнав винним львів'янина у контрабанді вогнепальної зброї й оштрафував його на 170…

3 години ago