Стали відомі нові подробиці про рівнянку, яка сховала немовля у морозилці

event 10:33 Середа 10 Лютого 2021 РІВНЕ

Породілля з Рівненської області, яка сховала дитину в морозильну камеру, вагітність від чоловіка та односельців приховувала.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

На обліку вона не стояла і звернулася до медиків вже з кровотечею. Саме лікарі запідозрили, що жінка після пологів, і повідомили правоохоронців, які й виявили немовля. 

Про інцидент стало відомо після того,  як чоловік привіз до лікарні цивільну дружину з сильною кровотечею та температурою. Після огляду медики й зрозуміли, що жінка після пологів. Аби з’ясували, де дитина, одразу зателефонували до поліції. 

Коментар: “Після пологів у неї спостерігалися ознаки кровотечі, не відходження плаценти. Половину крові вона втратила. Це є анемія важкого ступеня“, – каже директор Дубровицької лікарні Руслан Бовгиря.

Попередньо, встановлено, що пологи в жінки були передчасні, орієнтовно на 30-му тижні. Як кажуть односельці, від чоловіка та сусідів 34-річна Олена свою вагітність приховувала. 

Сім’ю в селі характеризують добре. Чоловік їздить на заробітки, жінка працює продавчинею у місцевій крамниці. Має 11-річного сина від першого шлюбу. Чому таке вчинила, навіть уявити не можуть. 

Коментар: “Якщо вона одне дитя сама підняла ноги, і щоб таке вчинити… Я не знаю, що з нею стало. Ми всі в селі шоковані. День всіх трусить“, – зазначає ще одна мешканка села.

Через інцидент поліцейські відкрили провадження за фактом вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини. Нині проводять експертизу чи дійсно дівчинка народилася мертвою. У разі підтвердження провини матері, вона може опинитися за ґратами до 5 років.  

Коментар: “Враховуючи, що 9 років працюю в поліції, те, що ми побачили на місці події – це жахлива картина“, – сказав керівник слідчого відділення Дубровицької поліції Олександр Коваль.

Сама ж породілля нині у лікарні. Її життю, кажуть медики, вже нічого не загрожує.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Для кого в Україні назавжди скасують карантин

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward