НОВИНИ

Стало відомо, скільки учнів на Рівненщині захворіло на коронавірус

Щодня на Рівненщині у середньому реєструють понад 150 нових випадків хворих. Із настанням холодів, як прогнозують фахівці, кількість нових випадків буде збільшуватися.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Всього з початку навчального року на COVID-19 захворіло 137 учнів та 370 учителів. Зазначається, що у другій половині жовтня рівень захворюваності серед школярів та студентів зростатиме.

Коментар: Ситуація прогнозована, оскільки після канікул студенти пішли до ВУЗів, діти до школи, вже почали реєструватися випадки серед класів, серед школярів, серед студентів, то, звичайно, небезпека у зростанні кількості хворих є“, – розповів головний державний санітарний лікар Рівненської області Роман Сафонов.

Водночас у МОЗ повідомляють, що так званої другої хвилі поширення коронавірусу не вдається уникнути багатьом країнам. Це загальна тенденція у цілому світі. І чим ближче до осінньо-зимового періоду, тим більша ймовірність, що зростання буде збільшуватись, оскільки коронавірус – це грипоподібне захворювання.

Запобігти поверненню жорстких карантинних обмежень в Україні можна, дотримуючись протиепідеміологічних норм. Мити руки, носити захисні маски та дотримуватися соціальної дистанції – це важливі правила, про які не треба забувати. Бо саме ці прості речі рятують людські життя.

Джерело: сайт РОДА

Читайте також: У Рівному можуть посилити карантин

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

У ТЦК відповіли, чи впливає військово-облікова спеціальність на мобілізацію

В Україні наразі триває мобілізація і з 18 травня всі військовозобов'язані мають 60 днів для…

20 хв. ago

На Черкащині викрили трьох лікарів, які оформили “інвалідність” сину посадовця

Лікар, член лікарсько-консультативної комісії, голова та троє членів медико-соціальної експертної комісії на Черкащині отримали підозри.…

39 хв. ago

У Рівному бригада “екстренки” врятувала чоловіка, в якого зупинилось серце

21 травня на лінію 103 у Рівному надійшло повідомлення про те, що стало погано 42-річному…

59 хв. ago

Коли садити кабачки за місячним календарем

Виростити баштанні - справа нескладна. Посадити їх можна через розсаду - якщо хочете ранній урожай,…

1 годину ago

“Час інтрижок і “випадкових грошей”: Гороскоп на вихідні 25-26 травня 2024 року

Ці вихідні обіцяють бути насиченими та цікавими для частини знаків зодіаку. Кожен із них має…

1 годину ago

У “Дії” тимчасово не працюватимуть дві послуги

З 24 до 27 травня включно деякі державні послуги для автовласників не можна буде отримати…

2 години ago