НОВИНИ

Стало відомо, хто стане новою героїнею другого сезону “Холостячки”

Восени на екрани вийде другий сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяка”. Організатори проєкту вже оголосили ім’я головної героїні, за серце якої будуть боротися найкращі чоловіки країни.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

В ефірі пост-шоу “Як вийти заміж” розсекретили нову “Холостячку”. Слідом за акторкою Ксенією Мішиною кохання під прицілом камер шукатиме Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч зізналась, що її публічність часто стає на заваді у побудові стосунків. Один з бойфрендів артистки поставив перед нею вибір – кар’єра або стосунки. Зірка вибрала перше. Наступні стосунки знаменитості були токсичними. 

Вже більше як рік Злата Огнєвіч не перебуває у романтичних відносинах. Тепер вона хоче побудувати щасливі стосунки. У чоловіках знаменитість приваблює інтелект, почуття гумору, любов до дітей та сім’ї. 

Коментар: “Я йду на “Холостячку”, щоб зустріти чоловіка своєї мрії”, – заявила Злата Огнєвіч.

Її обрали серед найбажаніших наречених України, котрі були готові випробувати своє щастя на проєкті. 

Коментар: “Після грандіозного фіналу першого сезону чимало успішних жінок виявили бажання прийти до нас, щоб спробувати побудувати стосунки, які з різних причин ще не склалися в їхньому житті. За кілька останніх місяців ми зустрілися майже з усіма найбажанішими нареченими України! І раді оголосити нашу нову “Холостячку”, – поділилася режисерка романтичних реаліті Анна Калина. 

Хто міг стати новою “Холостячкою”? 

У грудні минулого року глядачі реаліті-проєкту та навіть зірки – Оля Полякова і Володимир Остапчук – припускали, що героїнею другого сезону шоу “Холостячка” може стати ведуча Леся Нікітюк. Спочатку зірка віджартовувалася, заявляючи, що в неї немає серця. Згодом вона все ж зізналася, що не братиме участь у “Холостячці”. 

Тоді публіка обрала на роль нової “Холостячки” олімпійську чемпіонку Анну Різатдінову. Сама спортсменка була готова стати головною героїнею другого сезону шоу та вірила може знайти кохання під прицілом камер.

Нещодавно підозри впали на реперку Alyona Alyona. Однак артистка не хотіла б бути “Холостячкою”. Крім того, у неї є бойфренд, якого вона поки не показує шанувальникам.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Екс “Холостяк” Макс Михайлюк поділився першими фото новонародженої донечки із пологового

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Що робити в разі алергії на тополиний пух: алерголог дав інструкцію

Найчастіше, період, коли летить тополиний пух, починається у квітні-травні, якщо весна спекотна, а якщо ні,…

3 години ago

Як приготувати апетитні роли, багаті на білок: ідея для перекуса на роботу

Немає нічого кращого, ніж приготувати роли з рисовим папером. Це просто, смачно та легко. На…

5 години ago

Такі аромати подобаються усім: 5 класичних нот у парфумерії

Зазвичай парфуми створюють щонайменше з 10 інгредієнтів, що розкриваються в різний час і роблять аромат…

6 години ago

Гарні, але дуже проблемні: які рослини не варто садити на своїй ділянці

Вибираючи красиві рослини для прикраси ділянки, необхідно враховувати їхню потенційну шкідливість. Деякі чагарники і рослини,…

7 години ago

Капітана з Рівненщини судили за прикривання пиятик підлеглих та преміювання їх

Костопільський районний суд визнав капітана однієї з військових частин винним у недбалому ставленні до служби.…

8 години ago

Гелікоптер із президентом Ірану потрапив у аварію

На північному заході Ірану сталася аварія з гелікоптером, який перевозив президента країни Ібрагіма Раїсі. Вертоліт…

9 години ago