Спортивно-інтерактивний захід #OlympicLab завітав до пластунів Рівненщини

event 15:57 Четвер 29 Жовтня 2020 РІВНЕ

Черговий тур Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab відбувся в дитячо-юнацькому оздоровчому комплексі “Слава”, що в смт Клевань. Учасниками заходу стало юнацтво міської молодіжної організації “Станиця Рівне Пласту – національної скаутської організації України” та осередку Пласту в смт Клевань.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Організатори дійства, а це Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області за підтримки  комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради, обрали для спілкування з дітьми напрямок “Розвиток/добробут – пізнай себе”.

Сьогодні до пластунів  завітав майстер спорту України з пауерліфтингу Михайло Марчук. Спілкування про спорт, навчання, самовдосконалення та їх значення в житті видалося жвавим і цікавим. Розповіді атлета про своє захоплення  спортом викликали у юнацтва чимало запитань, на які спортсмен охоче і докладно відповідав.

Після короткого знайомства, учасники приступили до практичної частини заходу. Всі бажаючі мали змогу долучитися до спортивних індивідуальних конкурсів. Також, окрім можливості особисто познайомитися з Михайлом і зробити з ним спільне фото, юнаки та дівчата мали нагоду позмагатися між собою ще й у вікторині на спортивну тематику. Організатори визначили найбільш ерудованих щодо олімпійських видів спорту та вручили їм призи.

На згадку про участь у проєкті #OlympicLab всі учасники отримали сувеніри від Національного олімпійського комітету України.

Читайте також: “Ахметов, Пінчук, Фірташ”: хто потрапив в ТОП-30 найбагатших українців 2020 року

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward