Спільна перемога: міська влада Рівного дослухалася до вимог ГО “Рівне Разом”

event 20:41 Середа 08 Липня 2020 ПОДІЇ

Впродовж останніх чотирьох місяців батьки обласного центру страждали від того, що дитячі садочки не працювали. Батьки втрачали роботу, а діти не мали належного дошкільного навчання. Саме тому ГО “Рівне Разом” поставила за мету змусити владу міста нарешті відкрити очі на цю проблему та знайти шляхи її вирішення.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Так, спочатку громадська організація провела громадське слухання з батьками, щоб розуміти їх потреби та їх бачення розв’язання цієї проблеми.

Далі, спостерігаючи відсутність жодних реацій влади, голова ГО “Рівне Разом” Віктор Шакирзян зареєстрував електронну петицію, в якій було чітко визначено вимоги щодо відкриття та роботи дитсадків у період карантину.

Петиція буквально за декілька днів назбирала необхідну кількість підписів на сайті Рівнеради, але ще не чекаючи 300 голосів, активісти громадської організації на чолі з Віктором Шакирзяном вирушили до столиці, щоб і там почули “голо” рівнян та їх вимоги. В Міністерстві протест почули та пообіцяли вирішити проблему тисяч батьків Рівного.

Голова ГО “Рівне Разом” Віктор Шакирзян

Тепер нарешті влада міста дослухалася до рівнян та затвердила відкриття дитсадків з 20 липня.

Вітаю зі спільною перемогою! Місцеві чиновники дослухалися до наших звернень. Активісти та волонтери ГО “Рівне Разом” досягли основної мети, аби влада почала діяти! Сьогодні Комісія ТЕБ і НС прийняла довгоочікуване рішення нагальної проблеми, з якою зіткнулися тисячі рівнян” – говорить голова ГО “Рівне Разом” Віктор Шакирзян.

Сподіваюся, що чиновники зуміють організувати дотримання всіх вимог для збереження життя і здоров’я дітей та працівників закладів” – заявив голова організації.

Водночас громадська організація продовжує соціальний проект щодо ефективності протиепідеміологічних заходів у місті та роздає засоби індивідуального захисту містянам для їх безпеки та захисту.

Джерело: сайт my.rv

Читайте також: “Децентралізація в дії”: Кабмін відправляє у регіони майже два мільярди гривень

Автор:
Теги:
Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward