“Спеціально для пенсіонерів”: як виглядає ідеальний транспорт під час карантину (фото)

event 15:34 Понеділок 21 Вересня 2020 ПОДІЇ

Маріус Лохнер, дипломований фахівець з проєктування транспорту у Стаффордширському університеті, розробив унікальну машину – вона ідеально підходить для експлуатації в епоху пандемії.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Машина Маріуса Лохнера є концептом автономного таксі, який отримав назву Muvone. Вона позиціонується як ідеальний транспорт за часів коронавірусу. Автомобіль розрахований на 1 людину, яка під час руху надійно ізольована від зовнішніх контактів. Тому він може допомогти людям, особливо літнім і особам з інвалідністю, безпечно і надійно пересуватися, дотримуючись при цьому заходів із соціального дистанціювання через COVID-19.

Muvone - ідеальний транспорт за часів COVID-19.

Muvone відрізняється простим зовнішнім компонуванням у формі куба, мінімалістичним інтер’єром, а також упором на використання легко очищаються матеріалів, які можна швидко продезінфікувати у перервах між поїздками.

Концепт автомобіля для епохи COVID-19 вже оцінили на високому рівні – Muvone отримав нагороду за дизайн від Ford в рамках премії New Norm Mobility Award. За його розробку Лохнер отримав грошову винагороду в розмірі 1300 доларів.

Коментар: Пандемія сильно вплинула на наше життя, змінивши спосіб пересування людей і товарів, задавши нові норми у всіх сферах. Нам потрібні нові ідеї. Зараз час, коли автомобіль – це наш улюблений особистий простір, а особисте здоров’я важливіше, ніж будь-коли“, – прокоментував розробку Кріс Гамільтон, головний дизайнер Ford of Europe.

Джерело: сайт Autoevolution

Читайте також: Які лікарські трави допомагають при коронавірусі – рекомендації ВООЗ

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward