НОВИНИ

Сьогодні погода в Україні здивує температурними контрастами, дощі продовжаться

Сьогодні, 10 липня, в Україні очікуються великі температурні контрасти. Так, на заході країни температура знизиться до +19°, а на сході місцями підвищиться до +36°. Дощі, місцями сильні і грозами, очікуються в більшості областей України, пише уніан.

 УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Так, у західних областях України сьогодні буде прохолодніше за все. Тут стовпчики термометрів покажуть +19°…+21°. Очікуються дощі, місцями опади будуть сильними.

Жителів північних областей сьогодні чекає невелика хмарність і комфортна температура в межах +23°…+25°. Дощі також очікуються, в Чернігівській і Сумській областях ймовірність опадів вище.

У центральних областях тепло розподілиться нерівномірно. Так, у Вінницькій та Черкаській областях буде +23°…+25°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +26°…+30°. Повсюдно очікуються дощі, місцями – з грозами.

На сході України як і раніше буде спека. Тут повітря прогріється до +31°…+36°. У Харківській і Донецькій областях очікуються грози, проте вони практично ніяк не вплинуть на температуру.

На півдні України також буде спекотно. Тут стовпчики термометрів покажуть +27°…+31°. Очікуються грози та дощі. В Одеській області ймовірність опадів буде меншою.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Чому не можна цокатися на поминках: 99% людей не знають реальної причини

Поминки, як і похорон, супроводжуються низкою звичаїв і правил. Кожен, хто хоч раз був на…

17 хв. ago

На Рівненщині розшукали чоловіка, який був оголошений у розшук через неявку до військкомату

28 квітня спільним патрулем з представників Національної поліції та військовослужбовців Рівненського районного ТЦК та СП…

19 хв. ago

Як виростити на своєму городі великий редис: основні хитрощі посіву та догляду

Редис можна висаджувати у відкритий ґрунт з початку квітня й аж до кінця вересня залежно…

22 хв. ago

Гороскоп на 1 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 1 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.  Овен (21 березня…

23 хв. ago

Україну накрив потужний антициклон: прогноз синоптика

На Україну впродовж найближчих 5 діб впливатиме поле високого тиску, тобто антициклон, який забезпечить нам…

36 хв. ago

У Рівному водій автомобіля наїхав на 9-річну дитину

У Рівному водій автомобіля наїхав на дитину. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини. Автопригода…

38 хв. ago