Сьогодні Кейт Міддлтон і принц Вільям святкують 10-ту річницю весілля: історія кохання королівської пари

event 14:19 Четвер 29 Квітня 2021 ПОДІЇ

Знамените подружжя Великої Британії – Кейт Міддлтон і принц Вільям святкують річницю весілля. Рівно 10 років тому, 29 квітня, увесь світ спостерігав за розкішною церемонією, яка відбувалася у Вестмінстерському абатстві, в Лондоні. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

У шлюбі в пари народилося троє дітей. Історію кохання герцогів Кембриджських та їхні фото – дивіться далі.

Кейт Міддлтон і принц Вільям є однією з тих пар, до якої завжди прикута увага публіки. Подружжя часто постає перед камерами, відвідує різноманітні заходи, а також публікує в мережі сімейні світлини. 

Стосунки між закоханими тривають вже 18 років, з яких 10 – це шлюб. 

Майбутнє подружжя познайомилося під час навчання в Сент-Ендрюському університеті, що розташований у Шотландії. Спершу Кейт та Вільям були друзями. З 2002 року вони разом орендували будинок у Файфе. Лише через рік зав’язалися романтичні стосунки. 

У 2003 році спадкоємець британського трону святкував 21-річчя. Серед запрошених гостей на вечірці була і його кохана Кетрін. 

Освідчення та заручини

Після майже 8 років стосунків Вільям наважився освідчитися Кейт. Це сталося в жовтні 2010 року під час відпочинку в Кенії. Тоді принц подарував обраниці таку ж каблучку, з якою його батько принц Чарльз освідчувався матері – принцесі Діані.

Це був розкішний 18-каратний перстень з білого золота з 12-каратним овальним сапфіром та 14 круглими діамантами. Каблучку Міддлтон носить досі. Вона є її незмінним аксесуаром протягом 10 років. 

Вже 16 листопада королівський палац оголосив про заручини найстаршого онука королеви Єлизавети II. З того часу мільйони людей у різних куточках світу чекали на розкішне королівське весілля. 

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Церемонія, за якою спостерігав увесь світ, відбулася 29 квітня 2011 року. В прямому ефірі її дивилися понад 25 мільйонів людей у Великій Британії, а загалом аудиторія глядачів коливається від 300 мільйонів до 2 мільярдів. У Лондоні за вінчанням закоханих спостерігав майже мільйон людей. Місцеві жителі ще за добу до весілля займали найкращі місця в місті, щоб найкраще розгледіти молодят. 

Кейт Міддлтон для вінчання обрала вишукану сукню з довгими рукавами та мереживом зверху. Вона мала довгий шлейф, який підкреслив красу та ніжність герцогині. 

Весільний поцілунок Кейт та Вільяма на балконі Букінгемського палацу став головним моментом десятиліття на британському телебаченні. 

Життя у шлюбі

Після весілля Кейт та Вільям отримали титули герцогів Кембриджських. Вони бездоганно виконують королівські обов’язки, що зазначала і Її Величність. Герцоги долучаються до ініціатив королівського палацу, відвідують різноманітні заходи, їздять в тури та зустрічаються з людьми у різних країнах світу. Кетрін завжди приголомшує публіку бездоганними аутфітами. 

Під час пандемії коронавірусу та карантину подружжя обмежило публічні виходи, однак часто організовує віртуальні зустрічі, підтримує людей у важкий для всього світу час. 

За час подружнього життя в пари народилося троє дітей, які тепер також є спадкоємцями королівського престолу: принц Джордж (7 років), принцеса Шарлотта (5 років) та принц Луї (3 роки).

Джерело: сайт 24 канал

Читайте такожСелена Гомес кардинально змінила імідж (фото)

Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward