“Шпильку обміняла на автомобіль”: американка поділилась деталями свого челенджу

event 21:59 Понеділок 03 Серпня 2020 У СВІТІ

29-річна Демі Скіппер з Сан-Франциско в травні 2020 року вирішила перевірити на собі лайфхак канадця Кайла Макдональда, який у 2005 році зміг обміняти звичайну скріпку для паперу на будинок. Звичайно, це йому вдалося не одразу, а завдяки послідовним операціям з обміну речами.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Демі вирішила перевірити цю ідею на собі та виставила на обмін звичайну шпильку для волосся. Головна умова челенджу TradeMeProject – бартер. Забороняється також використовувати гроші, а також обмінюватися речами з рідними та друзями.

Для свого експерименту Скіппер завела акаунт TradeMeProject в додатках TikTok та Instagram. Після публікації в TikTok першого ролика зі шпилькою, дівчина всього за чотири дні змогла укласти дві угоди, обмінявши свій товар спочатку на сережки, а потім на келихи для коктейлів. Протягом двох місяців, американка регулярно здійснювала операції та публікувала звітні фото і відео в соціальних мережах.

https://www.instagram.com/p/CAq_9pWnO5l/?utm_source=ig_embed

На короткий час, Демі вдалося стати володаркою пилососа, Apple TV, Xbox, ноутбука та інших речей, які вона потім обмінювала на щось більш масштабне і дороге.

Скіппер пояснила, що в основному знаходить людей для угод через різні сервіси покупки та продажу, а потім просто пише їм повідомлення і пропонує обмін. На її подив, люди легко погоджуються на подібні пропозиції, коли дізнаються про суть челенджу.

В середині липня Демі вдалося обміняти iPhone 11 Pro на мінівен Dodge Ram. Попри те, що машина була не в кращому стані, один автомеханік допоміг її полагодити. Правда, вже через пару днів машина перейшла до іншого власника, а Скіппер дістався новий електричний скейтборд за півтори тисячі доларів.

https://www.instagram.com/p/CDG9k7gnKHK/

В кінці серпня, дівчина змогла обміняти електричний скейтборд на MacBook Pro 2017, ціна якого 1 400 доларів.

https://www.instagram.com/p/CDXEZ_LnAPQ/

Джерело: сайт bit.ua

Читайте також: Рівненщина потрапила в ТОП-6 областей з найчистішим повітрям

Теги:
Останні новини
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward