Школярки загинули під час виконання челенджу в ТіkТоk

event 16:53 П’ятниця 19 Лютого 2021 ПОДІЇ

Новина про школярів, які отруїлися спазмалітиками сколихнула суспільство: декілька однакових випадків сталися всього за кілька днів у Київській і Черкаській областях, а також у столиці. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

За однією з версій поліції, напитися пігулок підлітків підштовхнуло відео в ТіkТоk.

Щонайменше п’ять підлітків постраждали лише за останні два дні: дві школярки наковталися таблеток у Борці (одна дівчина померла), потім — дві учениці прийняли велику дозу ліків в Умані, в Києві 15-річного хлопця шпиталізували з отруєнням. 

Одна з версій правоохоронців каже про те, що напитися ліків підлітків підштовхнуло відео в соцмережі ТіkТоk. Челендж “випий 40 пігулок і подивися, що буде” — ця новина сколихнула й соцмережі. Групи та форуми для батьків переповнені застереженнями про новий небезпечний флешмоб. Додають і скріншоти самих відео, однак зазначають, що зараз їх у ТіkТоk вже не знайти, бо після інциденту відео зникли.

Своєю чергою, західні ЗМІ ще у вересні минулого року писали про небезпечні відео в Мережі, які спонукають підлітків приймати велику кількість ліків за один раз, аби викликати галюцинації. Тоді від передозування одним із препаратів загинула 15-річна дівчинка з Оклахоми.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: “Заклеювала рот та била по потилиці”: подробиці скандалу з вихователькою в Луцьку (відео)

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward