Що згідно з народними прикметами не можна робити 14 січня

event 11:15 П’ятниця 14 Січня 2022 БЛОГ

14 січня не рекомендується залишати книги відкритими або їсти під час читання. В іншому разі все, що вдалося дізнатися в цей день, дуже скоро забудеться.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: У цю п’ятницю заборонено вимовляти побажання з часткою “не”. Якщо ви святкуєте Старий Новий Рік, пам’ятайте про цю пораду предків під час тостів і побажань.

До слова про трапезу: у жодному разі не можна збиратися за одним столом виключно жіночим колективом. Це вважається поганою прикметою. Тому якщо у вашому колективі (або сім’ї) немає представників сильної половини людства, покладіть на стіл ще один предмет — для будинкового.

Щоб весь рік пройшов в достатку, 14 січня потрібно запросити за святковий стіл всіх бажаючих. У це вірили наші прапрапрадіди.

Вони ж ніколи не виносили сміття в цей день, кажучи, що разом з ним можна позбутися від удачі. З цієї ж причини 14 січня краще не віддавати свої речі. Навіть на благодійність.

Про погоду наші предки казали: якщо 14 січня небо над лісом посиніло, то йде потепління.

Читайте також: Гороскоп на 15 січня 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Також прапрапрадіди помічали: якщо ворони посідали на гілки дерев і затихли, насувається міцний мороз.

Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 14 січня дме північний вітер — літо буде холодним, західний — попереду похмурі дні, східний — чекайте на посуху, південний — літо буде звичайним.

Сни, побачені в ніч із 13 на 14 січня, повинні вказати на проблеми, що криються у вашій підсвідомості. Якщо такі є, то сновидіння будуть блідими чи негативними. Після пробудження необхідно осмислити побачене та спробувати вирішити питання за допомогою спеціалістів.

Крім того, сновидіння, що приснилися в ніч із четверга на п’ятницю, можуть попередити про майбутню небезпеку. Так, якщо жінка побачить уві сні телефон, це має наштовхнути її на думку про можливу зраду. Швидше за все, навколо багато пліткарів чи тих, хто видає себе за друзів. Тому необхідно скоротити одкровення.

Якщо чоловік побачить уві сні зламаний телевізор, це може стати провісником проблем у кар’єрі. Аж до втрати посади. Якщо ж в апараті не працює тільки екран, значить, вам не вистачає інформації. Настав час її заповнити, інакше можна зіткнутися з якимись втратами.

Особливу увагу потрібно звернути у яких наснилося щось нетипове. Наприклад, велика кількість літніх фруктів на столі. Такий сон скаже про те, що попереду на вас чекають приємні сюрпризи, можливо, вигідні угоди або вдалі знахідки.

Джерело

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward