“Сади Перемоги”: в Україні запускають грантовий конкурс для аграріїв у громадах

event 00:10 Вівторок 27 Вересня 2022 Суспільство

Ініціатива “Сади Перемоги” запускає грантовий конкурс для українських громад на реалізацію ідей з розвитку сільського господарства та самозабезпечення продуктами харчування. Переможці отримають до 250 тис. грн на втілення проєкту.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це повідомили на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства, передає сайт ШоТам.

Кошти гранту громади зможуть використати на техніку для обробки землі, необхідні засоби для вирощування, зберігання і переробки сільськогосподарської продукції, впровадження новітніх технологій та інші заходи, що сприяють підвищенню продовольчої безпеки.

На конкурс можуть подаватися учасники із Сумської, Київської, Вінницької, Хмельницької, Івано-Франківської, Харківської, Полтавської, Львівської, Черкаської та Дніпропетровської областей.

Заявниками можуть бути органи місцевого самоврядування самостійно чи у співпраці з: іншими громадами; комунальними установами та НГО; малими та середніми фермерами, кооперативами тощо; асоціаціями та обʼєднаннями виробників с/г продукції.

Подача заявок учасників конкурсу відкрита до 30 листопада 2022 року. Перелік документів для участі в конкурсі та умови для реєстрації опубліковані на фейсбук-сторінці проєкту, аплікаційні форми доступні за цим посиланням. Додаткові питання щодо участі в проєкті можна надсилати на електронну скриньку [email protected].

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward