Рух “Pro-life Україна” представив проєкти, спрямовані на збереження життя ненароджених дітей

event 12:01 Вівторок 08 Вересня 2020 ПОДІЇ

Проєкти покликані надати реальну допомогу кризовим вагітним і підвищити поінформованість молоді щодо абортів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Громадський рух “Pro-life Україна”, діяльність якого спрямована на профілактику абортів і збереження життя дітей з моменту зачаття, просить підтримати проєкти, які беруть участь в грантовому конкурсі “Громадський бюджет м.Києва”.

Коментар:Приєднуйтесь до голосування – тільки разом ми зможемо змінити життя міста і країни на краще!” – закликали на сторінці руху в Facebook.

Друзья, поддержите голосование!Общественное движение "Pro-life Україна" выступает за сохранение жизни детей с момента…

Опубликовано Pro-life Украина Суббота, 5 сентября 2020 г.

На конкурсі представлені три проєкти команди “Pro-life Україна”, спрямовані на підтримку кризових вагітних і просвітницьку діяльність:

1. Кабінет передабортне консультування.
Відкриття кабінетів передабортного консультування дозволить запобігти до 20% абортів у жінок, які йдуть на переривання вагітності. Багато жінок насправді не хочуть робити аборт, але змушені це робити під тиском оточення. Такі кабінети зможуть виявити цю групу жінок і вчасно надати психологічну, матеріальну та юридичну допомогу“, – йдеться в описі проєкту, проголосувати за який можна за цим посиланням.

2. Телефон довіри для кризових вагітних.
Це служба надання екстреної психологічної допомоги телефоном. На телефоні довіри працюватимуть кваліфіковані психологи. Фахівці служби довіри повинні вислухати, прийняти, надати підтримку і допомогу вагітній жінці у складній життєвій ситуації та / або особам, пов’язаним з кризовою вагітністю“, – говориться на сторінці проєкту, який бере участь в конкурсі. Ознайомитися з більш детальною інформацією та проголосувати за нього можна тут.

3. Виставка “Мовчазна революція”.
Україна займає 5 місце в світі за кількістю абортів. Високий рівень абортів в країні обумовлений переважно недостатньою обізнаністю населення. Просвітницький проєкт для молоді “Мовчазна революція” – це мобільна виставка з 20 ролл-ап стендів, які будуть містити інформацію про розвиток дитини до народження і про наслідки переривання вагітності. Завдання проєкту – підвищити свідомість молоді щодо абортів. Виставка є своєрідним профілактичним засобом щодо зменшення кількості абортів в країні“, – повідомляють ініціатори проєкту. Проголосувати за нього можна тут.

ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ про те, як брати участь в голосуванні, представлена ​​за цим посиланням.

“Pro-life Україна” – громадський рух, метою якого є підвищення народжуваності внаслідок скорочення кількості абортів і збільшення проінформованості молоді про побудову міцної сім’ї.

Свою діяльність рух здійснює за кількома напрямками:

  • допомога кризовим вагітним;
  • просвітницька діяльність;
  • соціальна реклама;
  • масові заходи, акції.

Читайте також: Коли до України повернеться спекотна погода – відповідь синоптика

Теги:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward