«Розбірки» за парк набирають нових обертів

event 22:10 Середа 13 Листопадаа 2019 ПОДІЇ

Захоплювальна епопея яка тягнеться з літа 2019 року щодо діяльності парку ім. Т.Г.Шевченка не стоїть на місці, а навпаки – з кожним днем ми можемо спостерігати як розпалюються пристрасті щодо парку.

Сьогодні, з фейсбук сторінки депутата Рівнеради та за сумісництвом голови комісії щодо вивчення питання діяльності парку ім. Т.Г. Шевченка, Стельмащука Святослава, стало відомо,що він, як і обіцяв звернувся до Рівненського міського суду, з позовною заявою про захист честі, гідності, ділової репутації шляхом спростування недостовірної інформації, яка була поширена директором парку.

З тексту позовної заяви зрозуміло, що Святослав Стельмащук вбачає порушення захисту честі, гідності та ділової репутації, через публічні звинувачення з боку директора парку, Черепанова Андрія Миколайовича на засіданні комісії щодо вивчення питань парку, що відбулось 5 листопада 2019 року о 11:00 в приміщенні Рівненського міськвиконкому.

Виходячи з даної ситуації, голова комісії, щодо вивчення питання діяльності парку ім. Т.Г. Шевченка – Стельмащук Святослав, може бути упередженою людиною в цьому питанні, адже його відносини з директором парку перейшли в публічно-правовий спір.

Нагадаємо, що пан Черепанов, на даному засіданні звинуватив пана Стельмащука в зацікавленості останнього в інтересі забудови частини парку, та в підсиланні «спортсменів» та людей з поганою репутацією для тиску на нього. Окрім цього директор парку зауважив, що не бажає, щоб його автомобіль постраждав.

Оскільки, до нашої громадської організації «Час-Дій» звертається чимало рівнянь, з проханням з’ясувати, що насправді діється в парку, ми вирішили поцікавитись думкою директора парку Андія Черепанова, щодо ситуації в парку, та взяли в нього ексклюзивне інтерв’ю. Під час нашої розмови, директор парку наголосив, що не все в цих «розбірках» так однозначно. Пан Черепанов повідомив нам багато, на наш погляд, цікавих фактів про діяльність парку, його фінансування, та можливі схеми, за якими можуть «віджиматися» земельні ділянки на території парку, в тому числі назвав певні прізвища та підтвердив його твердження деякими документами. Наразі нашою організацією перевіряються дані твердження викладені директором парку та найближчим часом будуть опубліковані на нашому сайті.

Додамо що після того як керівник парку ознайомився з відзнятим нами відеоматеріалом з попередньої нашої статті «Схеми, суди, вимагання. Розбірки за парк продовжуються», на якому Святослав Стельмащук, розповів про те що йому відомо про 200 тисяч на які було закуплено рослин для парку та 20 тис $ які за словами депутата, директор парку вимагав від директора “Lux House” для стоянки, Андрій Черепанов розповів, що залишає за собою право подавати до суду за наклеп та зазначив, що пан Стельмащук не усвідомлює про що говорить.

Судячи з всього, ми спостерігаємо як справа переходить на новий рівень – рівень обміну судовими позовами між двома чиновниками які в аргументах свого візаві вбачають наклепи та очорнення власної репутації.

Цікаво, чи це всі проблеми одного з улюблених місць для відпочинку рівнян, чи це тільки верхівка айсбергу яку ми бачимо? Чи не замилюють очі гучними комісіями жителям міста, відволікаючи від більш масштабних проблем чи схем?

Наша громадська організація наразі буде докладати всіх зусиль для того щоб якнайшвидше опрацювати інформацію та дати відповіді на ці запитання для рівнян, які втомились від розбірок чиновників, а хочуть нарешті жити в охайному та комфортному місті.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті та в групі ГО «Час-Дій» в групі facebook.

«Час-Дій» – Реальність твориться тобою!

Теги:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward