“Розбірки” в парку

event 21:58 Понеділок 04 Листопадаа 2019

     З липня місяця цього року рівняни спостерігають як міські обранці вирішили навести “порядок” в одному із найулюбленіших місць – парку імені Т.Г. Шевченка. Спочатку депутати піднімали тему кіоску, який ніби незаконно було встановлено, про що наша організація не може стверджувати, адже не бачила відповідних документів, а згодом піднімалося питання і про стоянку на території парку.

     Все це подається нам, містянам, під виглядом «наведення порядку» в парку, проте всі ми знаємо, що «благими намірами встелена дорога до пекла», та й судячи з численних звернень рівнян до нашої громадської організації «Час-Дій» – містяни мають сумніви, щодо благих намірів міських обранців.

     Безумовно, парк імені Т.Г. Шевченка на сьогоднішній день, на нашу думку та на думку рівнян, в не найкращому, занедбаному стані. Чого варті тільки атракціони, яким вже понад пів століття, зрідка працюючі фонтани, де-не-де асфальт, по якому неможливо проїхати з дитячим візком, щоб не влаштувати малюку «веселих гірок». Проблем насправді можна перелічити набагато більше, проте міських обранців зацікавив кіоск та стоянка – ті місця де течуть хоч і невеликі проте «грошові потоки».

     Цікаво те, що Рівненською міською радою призначено тимчасову депутатську комісію, щодо вивчення питання діяльності парку ім. Т.Г. Шевченка. Головою даної комісії призначено – Стельмащука Святослав Володимировича. Відповідне засідання даної комісії призначено 5 листопада 2019 року о 11 годині в залі засідання міськвиконкому, що по вулиці Соборна 12.

     Зважаючи на численні звернення громадян, щодо вище висвітленої проблеми, яка на нашу думку, є надзвичайно важливою, адже мова йде про одне з найулюбленіших місць відпочинку для рівнян, громадська організація «Час-Дій» зобов’язана з’явитися на засідання даної комісії, для з’ясування усіх обставин, адже основним завданням нашої організації спільними зусиллями зробити Рівне комфортним для життя.

     Основним завданням ГО «Час-Дій» є посприяти тому щоб Рівне було комфортним для своїх мешканців. Саме тому наша організація прийняла рішення відвідати відкрите засідання депутатської комісії щодо вивчення питання діяльності парку ім. Т.Г. Шевченка, та проконтролювати те, як ефективно наша влада виконує свої обов’язки.

 

 

Теги:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward