Росія показала відео з прикордонником, який потрапив у полон біля Криму

event 12:54 Середа 03 Червня 2020 ПОДІЇ

Пресслужба управління ФСБ в окупованому Криму оприлюднила відео, на якому, за твердженням окупаційної влади, зображено момент потрапляння в полон українського військового Євгена Добринського із 95-ї бригади ДШВ. Відео було викладено на каналах у YouTube.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Деталі: Російські силовики стверджують, що Добринський нібито у стані сп’яніння був затриманий росіянами на мосту, коли йшов через адмінмежу в напрямку Кримського півострова.

Прикордонна служба ФСБ РФ в окупованому Криму також наводить слова Добринського на допиті.

Коментар: “Я, Добринський Євген Вікторович. Проходжу службу в 95-й бригаді ДШВ, 13-му батальйоні. Відправлений був у відрядження три місяці тому охороняти адміністративний кордон із півостровом Крим. Наше завдання – охороняти залізничний міст. 29 травня, близько 22.00-23.00 пішов у село Сиваш по сигарети, де зустрів компанію місцевих, які розпивали алкоголь на зупинці. Ми курили травку. І ще мені дали, я в кишеню поклав”, – сказав полонений.

За словами Добринського, він нібито самостійно вирішив піти в бік непідконтрольної території Криму, бо був напідпитку.

Коментар: “Дійшов до моста там, де мій товариш стояв. Він за мною не пішов, а я пішов уперед. За дамбою я спускався до води. Сидів на рейках. Йдучи далі, побачив двох озброєних людей, які прямували в мій бік. Після чого я їм помахав рукою. Сказав: “Привіт, не стріляйте. Я без зброї, прийшов з миром”. Після чого я сів на рейки, а вони підійшли і мене затримали. Коли мене затримували, я не давав тримати руки, щоб наділи на мене наручники. Вони надягли”, – розповів Добринський.

Російські силовики за фактом інциденту порушили кримінальну справу “про незаконне перетинання державного кордону Росії”.

Джерело: сайт ЕспресоTV

Читайте також: Польша порушила справу проти Газпрому через Північний потік-2

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward