Рівненський обласний осередок партії Слуга Народу очолив Юрій Ліпський

event 19:56 Середа 03 Червня 2020 ПОДІЇ

Рівненську обласну організацію партії Слуга Народу очолив 49-річний Юрій Ліпський, підприємець та громадський діяч.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Рішення призначити керівником Рівненської парторганізації пана Ліпського ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердили Вищою радою партії. 

У вересні 2018 року Юрій Володимирович очолив штаб партійної організації Слуга Народу на Рівненщині та займався організацією президентської та парламентської виборчих кампаній.

Я є частиною Рівного все своє життя. Рівненщина – мій рідний край, де я жив і формувався як особистість і де зростають троє моїх дітей. Завдяки довірі та підтримці народних депутатів Рівненщини на посаді керівника партійного осередку області я матиму можливість привести мешканців нашого регіону до добробуту та процвітання“, – зазначає Юрій Ліпський.

Членами ради Рівненської обласної організації стали: Ковальчук Олександр, Салійчук Олександр, Жирун Галина, Євушко Катерина, Залознєва Юлія, Струневич Вадим. 

Голова партії Слуга Народу Олександр Корнієнко підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не “спускатимемо” готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом!” – пояснив Олександр Корнієнко.

Крім Рівненської, відбулися конференції у ще восьми обласних партійних осередках партії “Слуга Народу”. Були призначені керівники обласних організацій у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаємо, що політична партія Слуга Народу 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої зараз входять 248 народних депутатів.

Офіційна ідеологія партії – український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними групами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого та правого екстремізму.

Читайте також: В Україні значно збільшили виплати дітям під опікою та пенсіонерам: законопроєкт

Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward