НОВИНИ

Рівненський нардеп відреагував на скандал із місцевою стоматологинею

У Рівному трапився скандал після публікації декількох відео з участю місцевої стоматологині, яка била та погрожувала дітям, лікуючи їхні зуби.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

У насильстві жінку запідозрили ще раніше, проте самі лише чутки не дали справі зрушити з місця. Після наполягання з боку громадськості записи відеокамер зі стоматологічного кабінету поширили в інтернеті – вони підтвердили побоювання містян.

Нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук прокоментував цей інцидент та зауважив, що поведінка лікаря є категорично неприпустимою.

Коментар: Бити людину – неприпустимо, хто б це не був. А якщо це робить лікар у стоматологічному кабінеті, потрібно завжди оперативно реагувати, аби надалі уникнути аналогічних випадків“, – коментує нардеп. 

Дмитро Соломчук зауважив, що стоматологиня обов’язково повинна понести відповідальність за такий вчинок, а батьки не повинні залишати своїх дітей без нагляду навіть під час огляду у лікаря.

Коментар: Якщо відео реальне, стоматолог має бути покараною і залишитися без ліцензії. Прошу правоохоронців оперативно з’ясувати обставини. Готовий допомогти сім’ям усім, що в моїх силах. І пам’ятайте, ви маєте право бути поруч зі своїми дітьми на усіх процедурах і контролювати лікарів“, – додав нардеп.

Читайте також: “Била головою об крісло”: у Рівному стоматолог жорстко побила 5-річну дівчинку (шокуюче відео)

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Волині 2-річний хлопчик помер від отруєння невідомою речовиною

До поліції надійшло повідомлення про раптову смерть 2-річного хлопчика. Наразі правоохоронці встановлюють обставини трагедії, яка…

23 хв. ago

У Рівному встановлено особи чоловіків, які на “Оствиці” знущалися з тварин

Завдяки камерам відеоспостереження та системі відеоаналітики "Безпечне місто Рівне" вдалося викрити чоловіків, які побили тварин…

48 хв. ago

Синоптики попереджають про заморозки в ніч на Великдень: список областей

В Україні 4 та 5 травня спостерігатимуться відчутні заморозки. У зв'язку із цим, як повідомляє…

1 годину ago

Лікарі назвали популярний продукт українців, який є головним ворогом холестерину

Холестерин є будівельним матеріалом для клітин організму. Крім того, саме він підтримує якісну роботу ЦНС,…

1 годину ago

Подоляк висловив сподівання, що ЄС допоможе у поверненні чоловіків з-за кордону

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає несправедливим, що частина громадян України під час війни…

2 години ago

Температура в Україні впаде до +12: синоптик розказала, коли похолоднішає

4 травня в Україні трохи посвіжішає, на Великдень стане тепліше, але пройдуть дощі, а після…

2 години ago