Рівненські студенти взяли участь у національному проєкті OlympicLab

event 16:14 Середа 07 Жовтня 2020 РІВНЕ

Нещодавно, проєкт #OlympicLab Національного олімпійського комітету України завітав до “Рівненського коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України”. Тема цього модуля #OlympicLab – “Олімпійські та людські цінності”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

З метою проєкту #OlympicLab та змістом модуля “Олімпійські та людські цінності” присутніх ознайомив директор комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук.

На спортивному майданчику коледжу на студентів та викладачів закладу, очікувала цікава зустріч із відомими спортсменами: Заслуженим майстром спорту України, дворазовим чемпіоном та призером Паралімпійських ігор та володарем ще багатьох найвищих спортивних та державних нагород Ігорем Косенком, майстром спорту України міжнародного класу, чемпіоном Дефлімпійських ігор Василем Ажнюком та тренером з футболу Андрієм Сікальським.

Опісля, студенти спілкувалися з гостями щодо основних олімпійських цінностей: дружби, поваги та досконалості та їх місті в спортивній біографії спортсменів. На прохання студентів та їх викладачів, відомі спортсмени провели з молодими футболістами розминку та мініфутбольний матч, в якому, перемогла дружба. Активному спілкуванню студентів та гостей допомагала провідний фахівець по роботі зі спортсменами з вадами слуху Ольга Крот.

По закінченню матчу всім учасникам вручили брендовані сувеніри НОК всім учасникам заходу.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: У Рівному почнуть видавати зелені номерні знаки

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward