Рівненські школярі долучилися до проєкту Національного олімпійського комітету (фото)

event 16:26 П’ятниця 27 Листопадаа 2020 РІВНЕ

Ініціатором і засновником Всеукраїнського проєкту серед дітей та молоді “DO like OLYMPIANS” є Національний олімпійський комітет України. Такий захід – це освітня спортивна подія, яка проводиться у форматі уроку фізичної культури. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Він має різні форми проведення, але обов’язково охоплює спортивні заходи за участю провідних спортсменів, тренерів, фахівців сфери фізичної культури, спорту та олімпійського руху.

Зокрема, за ініціативи Рівненське обласне відділення НОК України, підтримки обласного комунального закладу Спорт для всіх Рівненщини та Рівненський регіональний центр “Інваспорт”, вперше такий захід відбувся в ЗОШ № 10 м.Рівне. Почесними учасниками його стали майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, призерка Паралімпійських ігор Юлія Галінська та майстер спорту України з дзюдо, призерка чемпіонатів Європи, учасниця Паралімпійських ігор Людмила Логацька.

Відомі спортсменки познайомили дітей з улюбленим видом спорту, відповіли на їх численні питання, провели зі школярами розминку в спортзалі школи, яку традиційно проводять перед тренуваннями та змаганнями та продемонстрували майстер-клас з дзюдо.
Потім і самі учні долучились до спортивних конкурсів та спробували свої сили в “Олімпійській вікторині”.

Завершилось спортивне свято врученням брендованих сувенірів від НОК України та спільним фото всіх учасників заходу.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: В Україні можуть повністю зупинити міжміське сполучення через COVID-19

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward