Рівненські рятувальники створюють хаб для навчання пожежної безпеки (фото)

event 18:13 П’ятниця 28 Лютого 2020 ПОДІЇ

Головне управління ДСНС в Рівненській області планує відкрити два конференц-зали у Рівному, в яких регулярно проходитимуть навчання для рівнян.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: В підрозділі аварійно-рятувального загону спецпризначення головного управління ДСНС в Рівненській області планують створити навчальний тренінговий клас. Тут будуть проводитись навчальні лекції для суб’єктів підприємницької діяльності з основ пожежної безпеки у веденні господарської діяльності“, – розповідає начальник головного управління ДСНС України в Рівненській області Сергій Крук.   

Деталі: В головному управлінні ДСНС Рівненської області планують навчати бізнесменів та підприємців основним правилам безпеки життєдіяльності.

Для цього у Рівному відкриються два спеціалізованих класи. На вулиці Павлюченка, в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення, та в центрі міста на базі навчально-методичного центру.

Крім цього, до облаштування конференц-залів долучилися жителі Рівного. Зокрема, і народний депутат від Рівненщини Дмитро Соломчук. “Вирішив допомогти ДСНС з облаштуванням залів. Вже у березні побачимо результат спільної роботи. Важливо навчати жителів тому, як вести себе в екстремальних ситуаціях“, – заявив нардеп.

Тренінги будуть проводити співробітники навчального пункту управління ДСНС.

На лекціях будуть розповідати, як надавати першу медичну допомогу, які потрібно подавати документи, для того щоб відкривати свій бізнес, правила пожежної безпеки, тощо.

Офіційне відкриття конференц-залу відбудеться 16 березня.

Читайте також: Рівне на 36 місці по привабливості

Теги:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward