Ретроградний Плутон: астролог попередила про складні стосунки з людьми

event 12:01 Середа 28 Квітня 2021 ПОДІЇ

З 24 по 27 квітня 2021 Плутон стаціонарний з розворотом в ретро фазу, символізує концентрацію енергії планети в одному місці і фокусування цієї енергії в одному напрямку. З 27 квітня Плутон – планета води і вогню, вища, переходить в ретро рух в знаку Козеріг до 6 жовтня 2021 року. Це період корекції всіх сфер життя на енергетичному рівні.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Віддаленість від сонця взаємопов’язана з явищем ретроградності. І сенс процесу настання ретроградності планети стає зрозумілий при розгляді символіки видалення планети від джерела світла, усвідомленості, що і призводить до змін в прояві планет. При віддаленості верхніх планет (соціальні і вищі) від сонця більш ніж на 100-120 градусів, настає період ретроградності. Своєрідно, планета стає менш освітлена і менш усвідомлена у своїх проявах, розповіла астролог Марина Скаді.

Найбільш важливим для правильного розуміння характеристики планети з позицій ретроградності, є її особливість в цей період в прояви Інь. Як була, так і залишається планета в своїх характерних проявах, але до них будуть додаватися акценти на внутрішні, приховані, затримані, уповільнені, Спотворені реакції планети. Тобто ретроградна планета орієнтована на внутрішній світ. Головне в зв’язку з такою планетою відбувається всередині, приховано, незрозуміло для зовнішнього світу. Зовнішнє оточення і відкрита, доступна для інших сторона реалізації планети в положенні ретроградності не буде виражена.

Плутон названий на честь римського бога підземного царства Плутона, як і Посейдон, є рідним братом Зевса, йому не знайшлося місця серед богів на Олімпі, він володіє своїм власним, підземним царством. Туди не проникають промені сонця, там течуть похмурі річки, а над полями рухаються тіні померлих. Над усіма чудовиськами в царстві Аїда панує богиня безмісячної ночі Геката, вона протегує чаклунству, але до неї ж звертаються за допомогою і захистом проти будь-якого чаклунства. Аїд силою захопив свою дружину Персефону, яка стала царицею підземного світу. І хоча Персефона-Прозерпіна була дочкою богині родючості Деметри, третину року вона проводила зі своїм чоловіком в підземному царстві, і тоді в природі все сповільнювалося, замовкало і зупинялося. А на дві третини року виходила на поверхню до своєї матері, і тоді на землі наступала весна, всі рослини починали цвісти і плодоносити. Так, в одному міфологічному сюжеті, об’єднані теми смерті і відродження природи. Ім’я Аїд означає “Невидимий”, він власник всіх підземних скарбів, і друге значення його імені – “багатство”, оскільки найбільші багатства приховані під землею. Плутон, планета відповідає за питання життя і смерті, управляє знаком Скорпіон. 

Астрологічним символом Плутона є диск, який підіймається з півкола над хрестом. Символ вказує на утворення нового початку, нового циклу, системи – маленьке коло всередині, в надрах матеріального, фізичного плану. горизонтальне півколо – це накопичення потенціалу для прояву внутрішньої активності. З точки зору астрології Плутон – це планета трансформації енергії, круговерті життя, відкриттів, науки. Також Плутон уособлює собою війни і масові катастрофи, це планета величезної колективної енергії, повелитель атомної енергетики, надможливостей людської волі. Оскільки Плутон планета колективна, і впливає на долі цілих поколінь людей. 

Стаціонарний період – з 24 по 27 квітня, що передує зміні напрямку руху Плутона, некомфортний для багатьох. Стаціонарно-ретроградний Плутон в Козерозі робить серйозний вплив на світову економіку і міжнародні економічні відносини, в політичній сфері відбуваються зміни, акцентована тема перерозподілу влади і фінансових потоків, масових процесів. 

5 червня-о 22: 45 за київським часом протистояння Марса і ретроградного Плутона, але цей напружений аспект буде відчуватися перші 10-11 днів червня. Один з важких періодів 2021 року. Будуть відбуватися події, що впливають на весь світ. Ми можемо почути про великомасштабні політичні, економічні або природні явища.

Під час ретроградного Плутона особливо складні відносини з людьми, які роблять на вас серйозний вплив. З’являється шанс зрозуміти і виправити скоєні колись помилки. Як планета трансформацій, Плутон буде підіймати болючі для вас теми. Його вплив спочатку виглядає як криза, але згодом прийде усвідомлення, що все виявилося на благо. У цей період багато позбудуться від непотрібного, віджилого, що заважає розвиватися і будувати своє щасливе майбутнє. 

Плутон в Козерозі знаходиться під управлінням Сатурна – Хранителя часу, планети обмежень, норм і правил. Доводиться повертатися думками в минуле, аналізувати важкі життєві ситуації, що не дуже приємно для багатьох. Також це гарний час для аналізу відносин між представниками різних поколінь. Будь-які зміни в період ретроградного Плутона можуть стати успішними, якщо відбуваються процеси структурувати і не поспішаючи, перетворювати своє життя.

З 3 по 6 жовтня 2021 року Плутон зупиниться, буде виходити з Фази ретроградного руху – це період стаціонарності зі знаком плюс, тобто прояви планети будуть зосереджені, зібрані, організовані. Якості і характеристики Плутона в ці, направляються строго на реалізацію індивідуальних проявів планети. І ці прояви будуть конструктивні, гармонійні, але водночас, планета вузько спрямована і обмежена в рухливості і здатності змінюватися. З 7 жовтня 2021 року, Плутон почне прямолінійний рух, його енергії будуть проявлені відкрито, правильно, природно, динамічно, вчасно. 

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: У Києві коти відкрили кран і затопили багатоповерхівку

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward