Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука

event 15:41 П’ятниця 14 Травня 2021 ПОДІЇ

Президент РФ Володимир Путін прокоментував домашній арешт свого кума й депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, якого підозрюють у державній зраді.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:Схоже, тепер усіх в Україні, хто працює з Росією, будуть притягувати до відповідальності“, – заявив Путін на оперативній нараді з членами Радбезу РФ.

Путін вважає, що Україну перетворюють в “Антиросію”.

Коментар:Судячи з усього, і це дуже сумно, Україну повільно, але вірно перетворюють у якийсь антипод Росії, у якусь Антиросію, у якийсь майданчик, з території якого ми постійно, судячи з усього, будемо отримувати новини, які вимагатимуть особливої з нашого боку уваги з точки зору забезпечення безпеки РФ“, – стверджує російський глава.

Коментар:Закриваються загальнонаціональні засоби масової інформації – і нічого, наші партнери західні ніяк на це не реагують, якщо не сказати підтримують подібні рішення“, – поскаржився глава Кремля.

Путін вважає, що в Україні намагаються “зачистити політичне поле від тих сил, які виступають за мирне врегулювання кризи на Донбасі і за добросусідські відносини з Росією”.

Коментар: Це, безумовно, питання, яке має завжди бути у полі нашої уваги, і ми своєчасно, належним чином, маючи на увазі ті загрози, які для нас створюються, повинні будемо на це реагувати“, – заявив Путін.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: “Мінус один олігарх”: Зеленський прокоментував взяття Медведчука під домашній арешт

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward