Генпрокуратура оголосила відкритий конкурс на посади керівництва місцевих прокуратур

event 13:01 Вівторок 21 Липня 2015

gpuУ зв’язку і прийняттям змін до закону “Про прокуратуру” Генеральна прокуратура України відкриває вакансії у місцевих прокуратурах. Якщо ти бажаєш стати одним з тих людей який змінюватиме систему, то це можливо саме той шанс, який тобі необхідний!

З 20 липня до 2 серпня 2015 року триватиме прийом документів для участі у конкурсі на заміщення посад керівників нових місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників.

За словами Генерального прокурора України Давіда Сакварелідзе, формування оновлених місцевих прокуратур буде відбуватися шляхом проведення чесного і прозорого конкурсного відбору.

Взяти участь у конкурсі на майже 700 керівних вакансій місцевих прокуратур зможуть як працівники прокуратури, так і люди, які ніколи до цього не працювали в цій системі, проте мають вищу юридичну освіту і 5-річний досвід роботи за фахом.

Вимоги до кандидатів

На посади керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників призначаються особи, які мають стаж роботи на посаді прокурора не менше трьох років (для працівників які працюють/працювали на прокурорських посадах) або не менше п’яти років в галузі права (для осіб які не працюють та не працювали на прокурорських посадах).

Не можуть бути призначені особи, які:
· не є громадянами України;
· не мають вищої юридичної освіти;
· не володіють державною мовою;
· визнані судом обмежено дієздатними або недієздатними;
· мають захворювання, що перешкоджають виконанню обов’язків прокурора;
· мають незняту чи непогашену судимість або на яких накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Детальнішу інформацію про умови і хід проведення конкурсу, документи необхідні для участі у конкурсі та іншу додаткову інформацію можна отримати на сайті ГПУ http://www.gp.gov.ua/ua/reforms.

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward