НОВИНИ

Прогноз погоди на 4 червня: в Україну прийде потепління, на Сході – дощі

У п’ятницю, 4 червня, мешканці більшості регіонів України врешті відчують, що прийшло потепління. Температура повітря коливатиметься від +15 на Сході до +22 на Заході.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: На Заході буде хмарно, але без опадів. Найтепліше – у Закарпатській, Волинській, Рівненській та Львівській областях. Там стовпчики термометрів показуватимуть від +20 до +22 градусів. 

Температура на Півдні коливатиметься від +17…+19 на Херсонщині та в окупованому Криму (там же прогнозують дощі) до +18…+21 в Одеській та Миколаївській областях.

На Сході небо буде вкрите хмарами, протягом дня там не припинятимуться дощі. Вдень повітря зможе прогрітися щонайбільше до +17 градусів.

Водночас у центральних областях слід очікувати різної погоди. У Запорізькій та Дніпропетровській областях також дощитиме, а от в інших регіонах – буде хмарно з проясненнями.

Північ України також “підтримає” тенденцію до потепління, вдень на Чернігівщині прогнозують до +21. На Сумщині – трішки холодніше. Опадів не буде.

Весь день 4 червня у Києві буде хмарно. Втім, парасольки можна залишити вдома – дощів не прогнозують. Температура у столиці коливатиметься від +19 до +21.

Синоптикиня Наталка Діденко зазначила, що 4 червня циклон та його атмосферні фронти знову поливатимуть дощами Схід та Південь України.

Коментар: Закидатимуть вологу й у центральні області та трохи дотягуватимуться до північної частини. Проте у більшості областей Півночі та Заходу все ж буде суха погода“, – уточнила вона.

Й додала, що температура повітря нарешті почне поступово підвищуватися, вдень прогнозують до +17…+22 градуси. “Свіжіше” буде лише на південному Сході.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Синоптикиня дала детальний прогноз погоди на літо

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Якою буде погода 22 травня: прогноз синоптика

Найближчими днями в Україні збережеться тепла погода, однак завтра, 22 травня, на заході України буде…

3 хв. ago

Як та коли треба поливати городину, щоб не нашкодити рослинам

Щоб виростити гарний урожай треба обов’язково дотримуватися правил поливу, щоб не нашкодити рослинам. Не всі…

49 хв. ago

Чому шкідливо повністю відмовлятися від вживання солі

Якщо повністю перестати додавати сіль у їжу, це може негативно позначитися на здоров'ї.  Про це…

2 години ago

У Мін’юсті назвали скільки засуджених вже подали заяви на мобілізацію

З моменту ухвалення закону про мобілізацію до ЗСУ ув’язнених чоловіків, понад 3000 осіб подали заяви…

2 години ago

Міносвіти планує розпочати наступний навчальний рік у серпні та запровадити навчальні суботи

Міністерство освіти і науки підготував рекомендації для освітнього процесу для вищих навчальних закладів. Серед них…

2 години ago

Work.ua створив окремий розділ для вакансій із бронюванням працівників

Сайт із пошуку роботи в Україні Work.ua створив окремий розділ для вакансій із бронюванням працівників. …

3 години ago