Продаж київського готелю Дніпро хочуть скасувати через суд

event 15:11 Понеділок 17 Серпня 2020
готель Дніпро

На цей час суд розв’язує питання наявності правових підстав для вжиття заходів щодо забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

До Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов про визнання протиправним та скасування наказу Фонду державного майна, яким затверджені результати аукціону з приватизації столичного готелю Дніпро, про що повідомляє пресслужба суду.

Коментар: “Разом з позовом до суду надійшла заява про його забезпеченні, в якому позивач просить суд тимчасово зупинити дію вищевказаного наказу та заборонити Фонду держмайна здійснювати будь-які дії щодо подальшого проведення приватизації цього об’єкта. На його думку, зазначений наказ був прийнятий Фондом держмайна з порушенням норм чинного законодавства, є протиправним і таким, що підлягає скасуванню“, – сказано в повідомленні.

Реакція суду на позов

На цей час суд розв’язує питання наявності правових підстав для вжиття заходів щодо забезпечення позову і відкриття провадження в адміністративній справі.

Що цьому передувало

15 липня Фонд державного майна України на онлайн-аукціоні продав готель Дніпро в центрі Києва за 1 мільярд 111 мільйонів 111 тисяч 222,22 гривні, тоді як стартова ціна об’єкта становила 81 мільйон гривень.

Переможцем торгів стало товариство з обмеженою відповідальністю Смартленд, кінцевим бенефіціарним власником якого вказаний киянин Олексій Ігунін. Компанія зареєстрована в Броварах у 2013 році. Основний вид діяльності – надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Трохи пізніше співзасновник кіберспортивної команди NAVI Олександр Кохановський заявив, що він разом з партнерами є справжніми переможцями приватизаційного аукціону столичного готелю Дніпро, з якого планується зробити великий кіберспортивний проєкт.

Джерело: сайт Інвестор-ЮА.

Читайте також: В Канаді побудували прозорий сарай для корів (фото)

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
21.03.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward