“Повністю відрізняється від інших”: Комаровський оцінив російську вакцину від коронавірусу

event 12:36 Четвер 11 Лютого 2021 ПОДІЇ

У лікаря немає відповіді на питання, чому росіяни не дали світовій спільноті нормальних даних про свою розробку.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Лікар, телеведучий і блогер Євген Комаровський не рекомендує застосовувати російську вакцину від коронавірусу “Супутник V”, оскільки даних про неї занадто мало.

Експерт розповів, що “Супутник V ” належить до класу так званих векторних вакцин, де в структуру звичайного аденовірусу, яким хворіла практично кожна людина, вбудований як вектор фрагмент коронавірусу. За своєю технологією вона сильно відрізняється від вакцини Pfizer.

У Комаровського немає відповіді на питання, чому росіяни не дали всіх даних про свою вакцину. Він розглядає два варіанти – або це прорахунок в Інформаційній політиці, або вакцина просто неякісна.

Коментар: Коротше кажучи, головне для мене: дійсно, я на сьогодні не можу рекомендувати своїм глядачам “Супутник V”. Не тому, що це російська вакцина, а перш за все тому, що у мене немає нормальних, цивілізованих протоколів, статей, за якими я б розумів, як це все проходить випробування. Тому я допускаю, що є певні проблеми“, – сказав він.

Комаровський вказав, що при презентації вакцини в РФ заявили, що до Нового року прищеплять 30 мільйонів осіб. У підсумку щеплення отримали менше мільйона осіб.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Вчені класифікували симптоми коронавірусу залежно від віку пацієнтів

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward