Poster POS – ефектна автоматизація будь-якого бізнесу

event 10:23 Четвер 08 Квітня 2021 БЛОГ

Більшість бізнесменів розуміють, що POS-система в форматі єдиного інформаційного простору є справжнім порятунком для тієї чи іншої сфери. Деякі ще не дійшли до цього. Але в будь-якому випадку автоматизація є прекрасним рішенням виключити численні проблеми в роботі, особливо крадіжки з боку персоналу. Під такі цілі варто звернутися в компанію Poster і отримати відповідне виконання.

Застосування Poster POS дозволить автоматизувати бізнес вже і зараз без додаткової технологічної платформи, тому що всі дії здійснюються в хмарі. Тут https://joinposter.com/business/cafe можна прочитати про це, вивчити переваги і характеристики. Це окрема пропозиція для невеликих кафе, хоча в асортименті є рішення і для багатьох інших закладів різного формату.

Зручність і безпека роботи

Є кілька моментів, які забезпечують зазначені вище переваги:

  1. Зручне робоче місце офіціанта або бармена. Візуалізація інформації, а також спрощений вибір відповідних позицій з меню дозволить приділити більше часу клієнтам. Немає необхідності кілька хвилин вибирати щось в програмному забезпеченні, поки вдасться закрити чек.
  2. Комфортне керування закладом. Завдяки хмарним рішенням отримати доступ до інформаційного простору можна з будь-якої точки світу. Це важливо для бухгалтерів, фінансистів та керівництва.
  3. Детальна статистика. Величезна кількість статистичних даних на основі звітів дозволить проаналізувати ключові моменти і в подальшому прийняти рішення щодо тих чи інших змін у бізнесі.

Детально про це завжди можна прочитати на сайті joinposter.com, де також є доступ до підтримки. Там можна ще більш детально уточнити деякі питання і за підсумком замовити програмне забезпечення.

Впровадження програми

Запуск Poster здійснюється на звичайному планшеті, дозволяючи не купувати дороге обладнання і сервери. Детальна інформація про додаткові переваги є тут, де також можна отримати наочну візуалізацію. Повністю настроюється меню – перший і головний плюс. До того ж до кожної страви можна додати картинки, що відмінно візуалізує роботу для новачків.

Нагадування про постачання і закупівлі виключають будь-які проблеми з нестачею продуктів. Можна також встановити мінімальний запас для кожної групи інгредієнтів або товарів. Касові операції ретельно прораховуються і аналізуються. Це спрощує фінансисту, бухгалтеру або керівнику отримання найважливіших даних.

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward