НОВИНИ

Полягли за мир та свободу: Рівненщина попрощалася з чотирма воїнами

Рівненщина провела в останню дорогу Івана Тимошка з Сарненської громади, Андрія Попка – з Рокитнівської, Сергія Мосійчука – з Мізоцької та Андрія Таращука – з Тараканівської.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

Іван Тимошок – мешкав у селі Іванівка Сарненської громади. У липні 2023 року був мобілізований до лав 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса, де служив інспектором прикордонної служби. На жаль, військовий загинув 24 червня 2024 року у ході ведення бойових дій на Донецькому напрямку. У захисника залишилися донька, онук та дві сестри.

Читайте також: На Рівненщині блискавка вбила чоловіка

Андрій Попок народився у селищі Рокитне. У мирному житті був майстром спорту з вільної боротьби. З початку повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України. На жаль, військовослужбовець Сил спеціальних операцій ЗСУ трагічно загинув, перебуваючи вдома у короткостроковій відпустці. Назавжди без батька залишилися двоє синів.

Сергій Мосійчук народився 29 липня 1980 року в селі Мізочок Мізоцької громади. Закінчив місцеву школу, здобув професію столяра-муляра у Старомильському ПТУ. Пройшов строкову службу в армії, працював у Мізоцькому «Лісгоспі». У 2015 році Сергій захищав Україну в зоні АТО. У 2017 році померла дружина захисника і він сам виховував дітей.

З початком повномасштабного вторгнення воїн знову став на захист України. Загинув захисник 26 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Поховали бійця в селі Мізочок.

Читайте також: На Рівненщині на Білому озері застрелили чоловіка (ВІДЕО)

Андрій Таращук народився у 1991 році. Мешкав у селі Дитиничі Тараканівської громади.

Солдат ЗСУ, службу проходив в 24-й окремій механізованій бригаді. На жаль, воїн загинув 24 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Поховали військового в рідному селі.

Співчуття рідним та близьким. Вічна шана захисникам.

Коростенська Катерина

Кореспондентка. Переважно пише про Рівне та рівнян. Завдяки її гострому розуму та нескінченній енергії, вона завжди досягає поставленої мети та не зупиняється до тих пір, поки не дійде до суті питання. Окрім того, вона є майстринею слова та вміє передати будь-яке повідомлення яскраво та чітко. Її розкішна посмішка завжди заряджає позитивом та надихає на нові звершення. Вона знає, як весело проводити час та насолоджуватися життям, любить чорний гумор та мистецтво.

Недавні новини

На Львівщині 34-річний киянин вистрибнув з потяга, щоб незаконно перетнути кордон

Прикордонники Львівщини виявили травмованого 34-річного киянина за два кілометри від кордону з Польщею. Чоловік зістрибнув…

7 хв. ago

У Києві 16-річна блогерка танцювала під російську пісню біля меморіалу Героїв Небесної Сотні

Столичні правоохоронці встановили особу 16-річної блогерки, яка танцювала під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної…

28 хв. ago

Можливо, війна наближається до кінця, бо є інтерес її закінчити “великими гравцями” — Грицак

Ярослав Грицак, відомий історик та професор Українського католицького університету, в інтерв'ю Radio NV висловив думку,…

46 хв. ago

У Раді розглядають два нові законопроєкти про економічне бронювання

У Верховній Раді зареєстровано два законопроєкти, що пропонують нові правила «економічного бронювання» працівників. Згідно з…

56 хв. ago

Липневе підживлення для малини, яке забезпечать рясний урожай великих і солодких ягід

Малина — це рослина, яка потребує особливої уваги та турботи для отримання високого врожаю. Особливо…

1 годину ago

У МОЗ розповіли, на які обстеження пацієнти можуть отримати е-направлення і хто їх виписує

Міністерство охорони здоров’я роз’яснило, на які обстеження можна отримати електронні направлення і хто їх виписує,…

2 години ago