Пенсіонерку ледь не арештували через відеогру

event 00:59 Середа 18 Листопадаа 2020 КУРЙОЗИ

Хлопець навчив маму грати у відеоігри, але не очікував, що все повернеться обшуком поліції.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Користувач сайту Reddit поділився із читачами цікавою історією. Одного вечора в будинок його матері завітали поліцейські. Виявилось, що вони тривалий час спостерігали за її підозрілою поведінкою, поки вона просто грала у відеогру.

Кілька років тому прихильник відеоігор показав свої мамі деякі з них, щоб розважити. Жінці настільки сподобалося, що через якийсь час вона змогла обіграти сина у Warcraft 3 та Battle Realms. Тоді він вирішив показати їй нову гру, і подивитися, чи зможе вона перемогти його знову.

Вибір хлопця впав на Ingress, яка вважається попередником популярної гри Pokemon Go. В Ingress замість покемонів потрібно збирати портали. Тут є дві команди, учасники яких можуть забирати портали у суперників.

Коментар: Я обігнав багатьох моїх друзів в Ingress, і вони втратили інтерес до суперництва зі мною. Тоді я вирішив показати гру мамі, і її зацікавило. Вона часто вигулює собак своїх подруг, і Ingress міг допомогти їй розважитися у процесі“, – написав користувач.

Жінка напрочуд сильно заглибилася у гру – об’єднувалася з іншими, створювала величезні мережі і стала найкращим гравцем у своєму містечку. Одного разу декілька гравців з команди суперників вкрали її портали.

Після цього увесь вільний час вона витрачала на те, щоб помститися і повернути своє – сідала у свій автомобіль (великий фургон) і їздила містом, роблячи невеликі зупинки на пару хвилин, щоб забрати портал або виконати завдання. За збігом обставин віртуальні портали, за якими полювала жінка, розташовувалися поблизу відділку поліції.

Невдовзі у двері геймерки подзвонили. Не встигла вона відчинити, як до її дому увірвалися поліцейські. Жінка стояла у домашньому одязі, і не розуміла, що відбувається. Попри її зовсім незагрозливий вигляд, копи тримали їй руки та проводили обшук будинку.

Звичайно, представникам закону не вдалося знайти нічого небезпечного чи підозрілого. Тому вони запитали у жінки, навіщо вона щовечора під’їжджає до відділку.

Коментар: “Уявіть собі, великий чорний фургон з тонованими вікнами, вечір, зупинка на хвилину. Трохи руху вперед, і знову зупинка. І так ледь не щодня. Вони вирішили, що мама шпигує або планує напад на відділок. На щастя, після розмови вони дали їй спокій. Але ми вже довго сміємося над цією історією“,  – йдеться у повідомленні на Reddit.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Канадець 30 років годує десятки єнотів, які приходять на вечерю (відео)



Теги:
Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward