Пальчевський запланував побудувати в Києві 12 станцій метро

event 11:36 Середа 26 Серпня 2020

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” впевнений, що кожен мер повинен представляти свою стратегію розвитку міста на найближчі 5 років.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:У мене є пропозиція на загальнодержавному рівні заборонити мерам міст і міським радам в останні шість місяців каденції проводити інфраструктурні зміни. Бюджети виділяються щороку. Міста повинні розвиватися поступально щороку…. На початку каденції будь-якого мера або керівника країни ми повинні отримати від них чітке бачення того, що буде зроблено з країною або містом за 5 років, скільки мостів повинно бути побудовано, скільки станцій метро. Хто знає, скільки станцій метро побудовано при сьогоднішньому мері столиці? Нуль“, – сказав Пальчевський.

Громадський діяч вважає, що в Києві необхідно побудувати 12 нових станцій метро і ліквідувати розкрадання бюджетних коштів.

Коментар:На сьогоднішній момент, команда професіоналів, з якою я працюю, ми визначили дванадцять станцій метро, які повинні бути побудовані в Києві. Потрібно розуміти, що Київ – місто велике і його бюджет складає майже два мільярди доларів, з яких таємничим чином зникає близько 25-30%. Ці гроші осідають в кишенях чиновників різного рангу“, – заявив Андрій Пальчевський, додавши, що повернуті корупційні кошти можна було б використати на будівництво інфраструктурних об’єктів.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Раніше він заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Читайте також: Пальчевський запросив в свою команду адвоката Михайла Присяжнюка

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward