Пальчевський назвав три перших рішення на посаді мера Києва

event 10:08 Середа 02 Вересня 2020

Лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” назвав три перші кроки, які обов’язково необхідно здійснити новому меру Києва. Як вважає політик, новообраний мер повинен ліквідувати корупцію, створити чесні і рівні правила гри для бізнесу і припинити хаотичну забудову столиці.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу News One, коментуючи свої перші кроки на посаді мера Києва.

Коментар:Найперше, я почну зі швидкої домовленості з командою розумних людей щодо правил гри в місті. Маю на увазі, що хлопці не повинні годуватися з міста і ставити своїх найближчих родичів на «солодкі» місця. Наприклад, оснащувати київські лікарні апаратурою за 10 або 12% відкату або продавати землю“, – заявив Пальчевський.

Він підкреслив, що працює зі своєю командою фахівців зараз над розробкою плану залучення інвесторів і створення інфраструктурних об’єктів в столиці.

Коментар:Що стосується стратегічного плану, то можна приходити на посаду мера без професійної команди. Тому я зараз працюю з командою фахівців в питаннях інфраструктури, економіки і фінансів. Фінансові інструменти повинні бути у Києва, що допоможе залучати інвесторів», – сказав Андрій Пальчевський.

Політик також зазначив, що наполягатиме на присвоєнні Києву особливого статусу для реалізації великих проектів.

Коментар:Друге, я б хотів поставити умову керівництву країни про те, що у столиці повинен бути особливий статус. Великі проєкт, які створюються в столиці, наприклад, вокзали, мости, метро повинні забезпечуватися з державного бюджету, оскільки Київ дає роботу сотням тисяч людей з усієї України. І нам необхідно, залучаючи цих людей сюди, дати їм можливість побудувати своє життя. Побудувати для них муніципальне житло, яке здавалося б за доступною ціною, як це було зроблено в Берліні, Відні або інших містах Європи, де люди можуть доступно жити в якісному житлі“, – заявив Пальчевський.

Крім цього громадський діяч вважає за необхідне заборонити будівництво нерухомості за рахунок людей, які інвестуючи у власне житло залишаються ошуканими непорядними забудовниками.

Коментар:Найголовніше – потрібно заборонити будівництво, при якому збираються гроші з майбутніх мешканців на сотні мільйонів гривень, а потім аркадоподібні істоти зникають з цими грошима. Хочете будувати? Беріть в банках гроші, будуйте і ризикуйте самі, а потім продавайте вже готове житло“, – резюмував Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Політик вже представив у Київській та Рівненській областях команду партії, яка буде брати участь у місцевих виборах 25 жовтня цього року. У найближчі місяці Пальчевський планує представити свою команду по всій Україні.

Читайте також: “Чим це загрожує?”: кожного року рівень океану підіймається на декілька міліметрів

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward