П’ять знаків зодіаку, які приречені на самотність

event 08:26 Четвер 18 Березня 2021 ПОДІЇ

Для представників п’яти сузір’їв може бути досить складно створити довгі й міцні стосунки через деякі особливості їхнього характеру. Про це розповіла астрологиня Лорена Томас.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Водолій

Вони дуже впевнені в собі. І саме через це ризикують залишитися одні. Водолії – глибокі люди, які шукають такого ж партнера. Проблема в тому, як знайти другу половинку, якщо Водолій звик закривати своє серце і ховати емоції, щоб захиститися. Партнер може подумати, що у Водолія є брудна таємниця. Або піде тому, що хоче більше довірчих взаємин.

Козеріг

Козеріг ставить кар’єру на перше місце. А ще часто подовгу таїть образу. Працьовитість і високі стандарти зазвичай викликають у нього проблеми з прихильністю до коханої людини. Але якщо все-таки прорватися крізь цю товсту шкіру, то Козеріг покаже справжню сутність і залишиться з таким партнером назавжди. Це вірні люди, але на компроміси йти не звикли. А з таким станом речей змиритися можуть не всі.

Діва

Діви дуже критичні, і їхнє постійне занепокоєння змушує хвилюватися і оточення. Вони все занадто ретельно обмірковують і хочуть зробити все ідеально. Мало того, що Діви хочуть кращого для себе, вони намагаються нав’язати це й іншими. Якщо раптом Діви відчують, що вони недостатньо гарні для партнера, то можуть його відпустити. З іншого боку, партнер Дев може втомитися від їхньої одержимості постійними роздумами, які змушують відчувати, ніби постійно щось не так.

Овен

Овен – один із найпалкіших знаків. Він точно знає, чого хоче, і йде до мети. Їхній ентузіазм і відданість справі гідні захоплення, але загрожують неприємними наслідками. Іноді Овни занадто часто кидаються у вир із головою. Це стосується і взаємин. Через занадто завищені очікування Овни часто розчаровуються у стосунках. Їхні високі очікування і жага більшого призводять до того, що незабаром набридає і нинішній партнер.

Телець

Цей знак дуже впертий, і людям буває складно з цим миритися. Головне для нього – почуватися безпечно. Тельці багато сумніваються через бажання бути впевненими, що їхні зусилля окупляться. Це може бути приголомшливо на початку стосунків, але пізніше може відштовхнути партнера.

Джерело: сайт Обозреватель

Читайте також: Чи буде 2021 рік урожайним на Рівненщині: прогноз експерта

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward