Оригінальні ідеї, що подарувати дівчині на День закоханих

event 03:45 Неділя 07 Лютого 2021 БЛОГ

Всім хлопцям та чоловікам зазвичай важко підібрати подарунок коханій дівчині або дружині. Отож, у цій підбірці ви знайдете хороші ідеї як порадувати кохану в цей романтичний день. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Найкраще — це подарувати їй емоцію, враження чи дію. Гарний варіант — невелика романтична пригода. Виїзд на вихідні в заміський кінний клуб, поїздка до заміського спа-готелю — це може бути будь-що. Головне — знати, чого хочеться коханій.

Туроператори й агентства пропонують безліч коротких і тривалих подорожей: оригінальні екскурсії країною та подорожі за кордон. Необов’язково витрачатися на тривалий тур країнами Європи. Цікаво провести можна і кілька днів у красивих містах України: в Кам’янці-Подільському, Ужгороді, Чернівцях, Львові чи Одесі.

Якщо дівчина вважає за краще проводити час вдома, тоді організуйте щось незвичайне у звичному для неї середовищі. Наприклад, спільний похід у небанальне місце. Ви вже досить давно разом, але жодного разу не були в оперному театрі? День закоханих — чудовий привід це виправити. 

Безпрограшний варіант для будь-якої дівчини — фотосесія з професійним фотографом. Кадри, зроблені 14 лютого, назавжди залишаться у фотоархіві закоханої пари. Не менш яскрава ідея, яка підійде коханій незалежно від віку, захоплень і способу життя — б’юті-процедури. Сертифікат на обслуговування в салоні краси — приємна та мила серцю кожної жінки дрібниця.

Замислюючись про те, що подарувати коханій дівчині на День святого Валентина, багато чоловіків вважають за краще піти перевіреним шляхом. “Кращі друзі дівчат — це …” — відому фразу безпомилково продовжить будь-який хлопець і чоловік. Необов’язково витрачатись на справжні дорогоцінні камені. Проте пам’ятаємо: з неосяжного асортименту ювелірних магазинів потрібно вибрати такі прикраси, щоб вони запам’яталися і в ідеалі стали улюбленими. 

Невеликі сережки, підвіска, обручка із золота або срібла сподобаються будь-якій модниці та будуть свідченням того, що вона кохана та цінна для свого чоловіка.

До класичних подарунків-сюрпризів можна віднести також атмосферну романтичну вечерю. Зберіть кошик її улюблених делікатесів: кілька видів вишуканих сирів, м’ясних і рибних делікатесів, пляшку вина, екзотичні фрукти. Приготуйте легкий салат, запечене м’ясо або рибу, легкий і корисний десерт. Будь-якій дівчині приємно хоча б на один день помінятися ролями та відчути на собі турботу, якою вона в будні оточує свого чоловіка. Спільна вечеря без супроводу телевізора або серіалів — чудова можливість нарешті щиро поспілкуватися.

Читайте також: “Тільки не шкарпетки!”: кращі ідеї, що подарувати коханому на 14 лютого

Теги:
Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward